Telegram FORWARDER

Var olan bir Forwarder üzerine geliştirme çalışmasıdır. İletilen mesajların silinmesi, düzenlenmesi ve medya içeriğinin de eklenmesi geliştirmeleri yapılmıştır. 
Python temelli çalışmaktadır. Üyesi olduğunuz Kanal veya gruptan mesajları kopyalar ve yöneticisi olduğu kanal veya üyesi olduğu grupta mesajı paylaşır. "Metin - Medya - Medya ve Metin" desteklemektedir. 

Öncelikle Credentials.txt dosyasına Api-hash ile telefon bilgilerimizi girip kaydediyoruz. Gereklilikleri requirements.txt doyası üzerinden yüklüyoruz. Sonrasında python destekleyen herhangi bir IDE ile ana dosyamızı çalıştırıyoruz. Ben Visiual Studio Code kullanıyorum. 

154919-67a9df6d425f4.png

Devamında dosyanınızın bulunduğu konumdan TelegramForwarder.py dosyamızı çalıştırıyoruz.

154919-67a9e05d0f6d1.png

Telegramın uygulama üzerinden gönderdiği kodu girip session bilgimizi kaydettiriyoruz. 

154919-67a9e07e227d6.png

1. tercihi yaparak ana sayfamızdaki sohbetleri listeleyerek sohbet ID lerini görüntülüyoruz.
2. tercihi seçerek hangi sohbetten hangi sohbete aktaracağımızı belirliyoruz.

154919-67a9e0cc2f9e6.png

ÖRNEK KAYNAK GRUP 

154919-67a9e133dbf24.png

ÖRNEK HEDEF GRUP 

154919-67a9e142c500a.png

Tüm iletilenleri olduğu gibi kopyalar ve gönderimini sağlar, eğer kaynak grupta mesaj silme veya düzenleme yaşanırsa birebir aynısını gerçekleştirir. 
Böylelikle bir grubun veya kanalın içeriklerini birebir kopyalayabilir kendi grubunuza veya kanalınıza iletebilirsiniz. 

Sizler için hizmet olarak kendi sunucumda sizin hesabınız üzerinden belirlediğiniz grup veya kanaldan Forward işlemlerini gerçekleştirebilirim

Forum veya Telegram üzerinden bana ulaşabilirsiniz.
TG: @yesildev