Telegram Scraper-Adder
Öncelikle tamamen kendi el emeğimdir.
Python temelli çalışmaktadır. Belirlediğiniz hedef gruplardan üyeleri alıp belirlediğiniz kanallara veya gruplara ekleme yapmaktadır. Üye kazıma ve ekleme (Scrape - Add) işlemlerini script otomatik gerçekleştirmektedir. Siz sadece kullanıcı adını giriyorsunuz.
Program lisans kodu ile çalışmaktadır.
Lisans kodunuzla giriş yaptıktan sonra Api id ve Api Hash bilgilerini dolduruyorsunuz.
Programı ilk çalıştırdığınızda ve hesabın ilk kullanımda cmd paneli sizden telefon numarası talep eder. Telefon numarası girdikten sonra panel sizden kod talep edecek, Telegramın size telegram uygulaması üzerinden gönderdiği kodu girerek hesabı aktif edebilirsiniz.
Bilgileri kaydet diyerek session bilgilerinizi kaydedersiniz ve program sizden o hesap için bir daha kod talep etmez.
SOURCE_GROUP: Kaynak grup - üyeleri kazıyacağınız toplayacağınız grup
TARGET_CHANNEL: Hedef kanal - üyeleri ekleyeceğiniz kanal veya grup
FLOOD_TIME: Bekleme süresi - Her bir üye ekleme işlemi arasında beklenen süre
ÜYE ÇEKECEĞİMİZ ÖRNEK GRUP
ÜYE EKLEYECEĞİMİZ ÖRNEK GRUP
Şu an için tek hesapla işlemleri gerçekleştirebiliyorsunuz. Çoklu hesap için altyapı hazır ancak güncellemeleri henüz gerçekleştirmedim. Üye çekme işlemi yaparken arka arkaya 10 üye ekleyebilirsiniz sonrasında flood hatasını alırsınız bu sebep ile Flood süresini 350 civarı stabildir ancak kullanımınıza göre ayarlayabilirsiniz. Böylelikle Telegram'ın müsaade ettiği kullanıcı sayısı kadar ekleme yapabilirsiniz. 1 hesap günde 50 kullanıcıya kadar ekleme yapabilir ancak hesaba göre değişmektedir. Sınırlar Telegram tarafından belirlenmiştir.
Program'ın komut penceresinden süreci takip edebilirsiniz. Ayıkladığı kullanıcılar "son görülme yakında" olanlardır. Böylelikle aktif kullanıcılara erişiyoruz.
Scrape işleminden sonra Add tarafına geçiş sağlıyor.
ID üzerinden scrape ettiği kullanıcıları eklemeye başlıyor.
Bazı uyarılar:
Telegram güncelleme sonrası "Kanal" lara üye ekleme sınırını 200 yapmış ve 200 üyeden sonrasına davet bağlantısı gönderecek şekilde izin vermiştir. Grup için kısıtlama veya sınırlama mevcut değildir.
Üye çekmek için kullanacağınız hesabın gruba ekli kişileri görebilmesi yeterdir (Yönetici olmasına gerek yok)
Kullandığınız hesap gruba ekleme yapacaksa yönetici olmasına gerek yoktur. Grupta izinlerde üye davet etme açık olmalıdır.
Kullandığınız hesap kanala ekleme yapacaksa kanalda yönetici olması gerekir.
Üst üste uyarılardan sonra hesabınız geçici olarak sadece karşılıklı bağlantılarla etkileşime girme hatası alabilir. Spambot infodan ne zamana kadar kısıtlandığınızı öğrenebilirsiniz.
BENİ OKU dosyası mevcuttur. Gerekli kurulum ve uyarıları detaylarıyla anlatmaya çalıştım.
Bana Telegram üzerinden ulaşabilirsiniz
TG: @yesildev
Lisans günlük-haftalık-aylık şeklinde sizin belirleyeceğiniz özel bir periyot içerisinde ayarlayabiliriz.