-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
F** M**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Hocam tema güzel olmuş elinize sağlık. Fakat düzeltilmesi gereken bir kaç şey var. İlk olarak fotoğraflar her çözünürlükte aynı netlikte olmuyor. Bunun nedeni ölçeklendirme orantılı olmuyor. İkincisi öne çıkarılan görsel yazınında üstünde görünmeli tabi bu benim fikrim bence daha hoş olur. Takip edip temanın son halini görmek isterim. İyi çalışmalar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Temayı çok beğendim hocam elinize sağlık, tema bittikten sonra satın almak isterim. Size bir sorum olacaktı yazıyı görüntülerken yazıdaki görseli sağ tarafa alma imkanımız var mı ve anasayfa da sidebar olacak mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sayfa geçişlerinde site yükleniyor şeklinde uyarı hoş değil bence hocam. Bekleme süresi uzadıkça ben sıkılıyorum açıkçası :(
TolgaYılmaz
www.modasaglik.com | Moda, Sağlık, Diyet, Yemek Tarifleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Teknik Servis/Web Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** G**
-
-
-
Ticaret
29, (%97)
Merhaba hocam hayırlı satışlar. Gerçekten başarılı gibi duran bir tema ile karşılaştım. Size birkaç önerim olsun lütfen dikkate alın tema bittiğinde bende almayı planlıyorum.
İlk Olarak
GOOGLE PAGE SPEEDburayıda göz önünde bulundurarak çalışmalarına devam edersen daha etkili bir tema ortaya çıkacaktır bundan emin olabilirsiniz. Bakıyorum bir çok insan tema yapıyor sakın yanlış anlayarak üzerine alınma geçen gün tema alıcaktım bir başka forumun kullanıcısından referansları vs yüksek temayı 350 tlye satıyor. Dedim bir inceleyelim bakalım neden pahalı ama çok şık. Bi baktım pagespeed değerleri yerlerde.
Mobil : 63 Değerinde.
Masaüstü : 64 Değerinde.
şu oluşturmayı önleyen javascript sıkıntılarını giderirsen o tema tutmakla kalmaz eline sağlık umarım dikkate alarak devam edersin hocam
İnstagram IVR Kazanç Sağlamak İçin Fake Sayfalar Satılıktır. İletişim PM
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Fiber ama siz öyle diyorsanız doğrudur :)
TolgaYılmaz
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.modasaglik.com | Moda, Sağlık, Diyet, Yemek Tarifleri