-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazar
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaş yeni bir site kurdum. Henüz yapım aşamasında. Aldığım domaini daha önce başkası almış ve facebook twitter ve instagram sayfası oluşturmuş. Mesaj attım ama hiç cevap gelmedi. Hesaplara da domaini yazmış. Url'leri de domain adı ile değiştirmiş. Doğal olarak o hesapları almak istiyorum. Twitter ve facebooğu kullanmıyor. İnstagramı ise kişisel sayfa olarak kullanıyor galiba.
Ben bu hesapları isim ihlali, site onaylama, falan filan diye nasıl geri alacağım? İlla marka başvurusu yapıp marka başvuru belgemle marka ihlali mi demem lazım. Masrafsız bir yolu yok mu bunun.
cwt
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
...
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
kendisi vermediği sürece alamazsınız, marka tescilinde bulunsanız dahi örneğin kişisel blog olarak veya farklı bir kategoriden devam eder yine alamazsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Alamazsın. O domainden vazgeç bence. İleride daha farklı sorunlarla da karşılaşabilirsin.
Şöyle düşün;
Facebookta aog diye sayfa var biliyorsunuzdur. Şimdi ben aog diye şirket açsam. aog.com.tr yi kayıt etsem. Şimdi napacam? Adamlar benim markamın ismiyle sayfa açmışlar bana versinler mi diyecem? :)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com