SEKTÖRDE 5.YILIM VE %100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ....!
İş Alımı aktif.
Sürekli çalıştığımız kişilere süpriz indirim fırsatı!
[CENTER] Uygun fiyat ---- Hızlı Teslimat
ÖNCE GÜVEN SONRA İŞ!!!
Yaptırmak istediğiniz iş için pm atınız.
GÜNCEL REFERANSLAR İÇİN PM İSTEYİNİZ...
TeknoRio adlı üyeden alıntı
HTML/CSS sorularımı ilgiyle yanıtladı, işinde de başarılı bir arkadaş olduğunu düşünüyorum.
Kendisini tebrik ediyor, hayırlı satışlar diliyorum.
yilmazeren adlı üyeden alıntı
Arkadaşımıza Güzel İşlerinden Dolayı Defalarca Kez Teşekkür Ederim Çok Kaliteli İş Çıkardı Çünkü 15 Adet Sitem Var Her Birini Yaptırırken Sorun Yaşadım Ama Bu Kişide Kesinlikle Sorunsuz Çalışmakta 3 Tane Sitem Üzerinde Çalışdık Sorunsuz Ve Diğer Siteleride Yeniden Düzenlemesini Kendisine Vereceğim Dürüst Ve Sorunsuz İş Çok Az Sizlere Bu Arkadaşı Öneririm Sorun Yaşamazsınız Teşekkürler
weqale adlı üyeden alıntı
1 site için responsive konusunda anlaşılmıştır.
Ek Olarak: Bu gün iş teslim edildi.Gayet hızlı ve kusursuz bir çalışma oldu.Tekrardan teşekkür ediyorum ve umuyorum ki daha başka çalışmalarımızda olacak kendileriyle :)
falanca adlı üyeden alıntı
Arkadaşa tema yaptırdım gayet güzel bir tema yaptı ve zamanıda teslim etti işinde başarılı bir arkadaştır
mrtbsn adlı üyeden alıntı
Güvenilir ve işini bilen bir arkadaş.
Kısa zamanda yapılması gereken tüm işleri bitirip teslim etti.
literarys adlı üyeden alıntı
Çok ilgili, güvenilir ve çalışkan bir arkadaş. Responsive tema yaptırdım ve 2 gün içinde teslim etti saolsun. Hayırlı satışlar diliyorum :)
Lord44 adlı üyeden alıntı
Arkadaşa Teşekkür Ederim Çok güvenilir ve işi bilen bir arkaş en hızlı ve kaliteli şekilde ayarladı bütün işlerimi saygılar.
uzmanmakale adlı üyeden alıntı
Html ve CSS işi yaptırdım. Ayrıca 30 makale satışı gerçekleştirildi. Başarılı ve güvenilir bir arkadaş. Başarılarının devamını dilerim.
JimmyJoker adlı üyeden alıntı
Arkadaş ile çalışma yapıldı. Gerçekten harika iş çıkarıyor ne desem az kalır o kadar diyeyim kendisi ile gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz. Ben kaç kere düzeltme istediysem hepsini hiç bıkmadan öf demeden yaptı.
Şuana kadar çalıştığım en iyi arkadaş tavsiye ederim++
NorthKinG adlı üyeden alıntı
Arkadasima yaptigi calisma icin tesekkur ediyorum. Iki gunde halletti olayi cok hizli. Kesinlikle tasiye ederim.Pisman olmazsiniz.
SerkanALAZ adlı üyeden alıntı
Kendisi ile bir çalışmamız oldu, bir çok kişinin yapamadığı bir işi kısa sürede ve istediklerimin de ötesine giderek harika bir çalışma çıkardı. Alanında en iyisi diyebilirim, işinizi güvenle teslim edebilirsiniz tıpkı benim yaptığım gibi. :)
sluqzor adlı üyeden alıntı
Arkadaş ücretsiz bir şekilde sitemi onardı yardım etti gerçekten şok oldum.Ücretli teklifler gelmeye başlamıştı tam da.Helal olsun yeniden teşekkürümüzü iletiyoruz.
Makalepaneli adlı üyeden alıntı
tema türkçeleştirmek için iletişime geçtim 15 dakika içerisinde istediğim her işlemi yaptı, hızlı ve ilgili çok teşekkür ederim :)
Değerli Moderatörümüz
Üstteki referansların çoğuyla 1den fazla çalıştık.Bu yüzden farklı farklı yorum yapmalarına gerek duymadığım için eklemiyorum.
Forum dışı alıp teslim ettiğim işlerde aşırı fazla.Bunlar kurumsal olduğu için kişilerin izni olmadığı müddet paylaşamıyorum.
multi[/CENTER]