lostyazilim
tr.link

Vbulletin Son Mesajı Çekme

3 Mesajlar 804 Okunma
acebozum
tr.link

MoonLighT MoonLighT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar...

Forumum için bir proje yapıyorum ama bir sorun var.

sabit olan bir konudan her hangi bir yere o konuya yazılan son mesajı çekmek istiyorum.

yani bir konuya yazılan son mesajları sürekli bir yerde göstermek istiyorum.
o konuya mesaj yazıldığında diğer yerde o mesaj gösterilecek.

son mesajı çekiyorum php ile ama yeni mesaj yazıldığında eski postta kalıyor yeni yazılan postu çekmiyor çekemiyorum bir türlü.

yardım edebilecek birisi var mı acaba ?

wmaraci
reklam

WebmasterBurada WebmasterBurada Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 02.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Web Tasarımcı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 359
  • Beğeniler 63 / 113
  • Ticaret 1, (%100)
Çok uzman değilim ama mesajların son birkaçının depolandığı ve belirli aralıklarla güncellendiğini biliyorum. Mesela son 10 mesaj çekiminde 1 saatte bir güncelleme oluyor. Yada admin panelinden ne şekilde ayarlandıysa o aralıklarla güncelleniyor. Kullandığın yöntem eğer bu sistemi kullanıyorsa o ayarlara bakmanı önerebilirim.

vBulletin seçeneklerde > Harici data sağlayıcısı olması gerekiyor bi kurcala istersen.

MoonLighT MoonLighT WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** A**
  • Mesajlar 198
  • Beğeniler 25 / 28
  • Ticaret 1, (%100)

WebmasterBurada adlı üyeden alıntı

Çok uzman değilim ama mesajların son birkaçının depolandığı ve belirli aralıklarla güncellendiğini biliyorum. Mesela son 10 mesaj çekiminde 1 saatte bir güncelleme oluyor. Yada admin panelinden ne şekilde ayarlandıysa o aralıklarla güncelleniyor. Kullandığın yöntem eğer bu sistemi kullanıyorsa o ayarlara bakmanı önerebilirim.

vBulletin seçeneklerde > Harici data sağlayıcısı olması gerekiyor bi kurcala istersen.

İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim yalnız, son konuları hatta son mesajları hatta ve hatta istediğim her hangi bir mesajı çekebiliyorum zaten php ile amma velakin;

ben tek bir konudaki en son yazılan mesajı ve her yazıldıkça en sonda'kini çekmesini istiyorum...sabit bir konuya yazılan en son mesaj :(

Ek Olarak: Yardım edebilecek yok mu ? hala çözmüş değilim..

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al