-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
arkadaşlar kendime kiralamış olduğum sunucuya hostingerde krulu olan sitemi kurmak için uğraşıyorum fakat veritabanı yükleme işlemini gerçekleştiremedim hataları sizlerle paylaşıyorum yardımcı olursanız ve nasıl çözüm sağlayabileceğimi anlatırsanız memnun olurum
QL sorgusu:
-- -- Veritabanı: `dokmaana_dokuma` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Tablo için tablo yapısı `ayarlar` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `ayarlar` ( `Id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `siteurl` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `title` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `description` longtext CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `keywords` longtext CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `ftpadres` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `ftpkullanici` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `ftpparola` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailserver` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailadres` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailparola` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailbasligi` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `firmaunvani` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `telefon` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `fax` varchar(255) CH[...]
MySQL çıktısı: Belgeler
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Mysqldumper scriptiyle yedek alın ve ayni scriptle yukleyin. Kisisel blogum o12.org da mysqldumper olarak ararsanız kullanımı hakkında bilgi edinebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
evet dediğiniz işlem en basit yöntemmiş fakat tr karakter olmasından kaynaklı sanırım ve sunucuya erişim oluyor fakat kurulum gerçekleşmiyor. en son adımdan sonra kurulum sayfasına geri dönüyor. bu sorunu nasıl aşabilirim ?
AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Veritabanı bağlantısı sağlanıyor mu? Gerekli chmod değerlerini sağladınız mı? Herhangi bir hata çıktısı alıyor musunuz?
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
sürüngen
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
herhangi bir hata kodu vermiyor sadece ilk dil seçimi olan sayfaya atıyor. diğer domainde denediğimde kurulum yapılıyor fakat chmod ile izin vermem gereken dosylar varsa bilmiyorum. manuel kurulum yapılabiliyor mu ?