arkadaşlar kendime kiralamış olduğum sunucuya hostingerde krulu olan sitemi kurmak için uğraşıyorum fakat veritabanı yükleme işlemini gerçekleştiremedim hataları sizlerle paylaşıyorum yardımcı olursanız ve nasıl çözüm sağlayabileceğimi anlatırsanız memnun olurum

QL sorgusu:

-- -- Veritabanı: `dokmaana_dokuma` -- -- -------------------------------------------------------- -- -- Tablo için tablo yapısı `ayarlar` -- CREATE TABLE IF NOT EXISTS `ayarlar` ( `Id` int(11) NOT NULL AUTO_INCREMENT, `siteurl` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `title` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `description` longtext CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `keywords` longtext CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `ftpadres` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `ftpkullanici` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `ftpparola` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailserver` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailadres` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailparola` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `mailbasligi` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `firmaunvani` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `telefon` varchar(255) CHARACTER SET latin5 NOT NULL, `fax` varchar(255) CH[...]

MySQL çıktısı: Belgeler