Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Private serverlar tanıtım forumu kurmak istiyorum. Vb, MyBB hakkında bilgim var.Vbulletin ücretli ve lisans ücretini karşılayacak durumum şuanlık yok. MyBB ya da farklı bir sistem kullanırsam tutulmaz sanıyorum.Önerebileceğiniz forum sistemi var mı ?
3dk. Her anına değer: https://youtu.be/NTf9kn5w3kI
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Bizim SMS
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
114, (%99)
ücretli alamayacak isen şayet bildiğin forum sistemini kullanmalısın. mybb idealdir bence. gelişmek için sadece forum sistemi yeterli değildir her bir şey etkiler içeriğin kaliteli olsun vb olmasan da olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Foruma gireceklerin %80-90 vb mybb farkı bilmeyecek hatta ilgilenmeyecekler merak etme içeriğe bakacak millet :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
PHP, Python, Javascript, C#, React-Native
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
bu saatten sonra pvp server sitesinin tutması zor çünkü bende arada metin2 vs. oynarım yanılmıyosam birkaç site var kaç yıldır ayakta adını vermiyim. kafana koyduysan mutlaka başarırsında soruna gelelim..
durumun yoksa smf veya mybb kullan ben mybb tavsiye etmiyorum çünkü profesyönel bir tarafı yok siteye girince çok basit geliyor tamam güzel temalar var ama ben sevmiyorum mybb. mybb'ye nazaran smf daha iyi default temasını editle on numara forum oluyor duruşundan belli zaten smf :)
paran olursa tavsiyem asp playground kullan harika bir sistem ama biraz tuzlu olur çünkü asp kullanıcaksın..
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Vbulletin>Mybb>Smf bana göre tabii.
Evinkur Nakliyat - İstanbul Evden Eve Nakliyat, Eşya Depolama ve Ofis Taşıma
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
demirkurt94 adlı üyeden alıntı
ücretli alamayacak isen şayet bildiğin forum sistemini kullanmalısın. mybb idealdir bence. gelişmek için sadece forum sistemi yeterli değildir her bir şey etkiler içeriğin kaliteli olsun vb olmasan da olur.
Aslında haklısın. teşekkür ederim yorumun için :)
CoLLeR adlı üyeden alıntı
Foruma gireceklerin %80-90 vb mybb farkı bilmeyecek hatta ilgilenmeyecekler merak etme içeriğe bakacak millet :)
Evet ya güzel bir tasarımla üstesinden gelinebilir.Teşekkür ederim :)
BRHMCR adlı üyeden alıntı
bu saatten sonra pvp server sitesinin tutması zor çünkü bende arada metin2 vs. oynarım yanılmıyosam birkaç site var kaç yıldır ayakta adını vermiyim. kafana koyduysan mutlaka başarırsında soruna gelelim..
durumun yoksa smf veya mybb kullan ben mybb tavsiye etmiyorum çünkü profesyönel bir tarafı yok siteye girince çok basit geliyor tamam güzel temalar var ama ben sevmiyorum mybb. mybb'ye nazaran smf daha iyi default temasını editle on numara forum oluyor duruşundan belli zaten smf :)
paran olursa tavsiyem asp playground kullan harika bir sistem ama biraz tuzlu olur çünkü asp kullanıcaksın..
Bu proje aklımda 1 yıldır var. Tema, host, domain hazır. Biliyorum o siteleri de sağlam siteler, bu yüzden tutuluyor.Dediğin gibi kafama koydum başaracağım :)
Katılıyorum ama vb biraz tuzlu olduğu için kullanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
M** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ipb var ücretli oda ama mybb kullanışlıdır. Bir sürü eklentisi ve seo bakımında güzel kaynaklar var. Önemli olan forum sistemi değil içeriği kaliteli olsun yeter bu kadar takma yani. Bi de güzel tema buldun mu tamamdır :)
filmsemti.org | Film Semtimiz ..
Stero0
Sadness Prisoner
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
TraquteR adlı üyeden alıntı
ipb var ücretli oda ama mybb kullanışlıdır. Bir sürü eklentisi ve seo bakımında güzel kaynaklar var. Önemli olan forum sistemi değil içeriği kaliteli olsun yeter bu kadar takma yani. Bi de güzel tema buldun mu tamamdır :)
ipboard mybb kadar kullanışlı olduğunu sanmıyorum.Aynen güzel kaynaklar var ve iyi derecede bilgim var.İyi bir tasarım yapabilirsem güzel olacak.Yorumun için teşekkür ederim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Private Sector
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Mybb yada Xenforo'yu tavsiye ediyorum. Ipb'de bunların muadilleri.