-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
İ** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kod açısından smf kafanı karıştırır daha kolay bişey arıyosan mybb tercih et. temayla kafanı çok bozarsan mybb'de her türlü tema mevcut fakat smf için aynı şeyi söyleyemem smf'nin en iyi tema tasarımcısı dzinerstudio oradan iyi temalar bulabilirsin.
ayrıca smf'nin seo eklentisi (seo4smf) harikadır.
benim tavsiyem smf.. default tema kur seo eklentisi ve birkaç işine gelen eklentiyi kur çok rahat edersin..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba
Benim tavsiyem mybb'dir.Çünkü anladığım kadarıyla forum scriptlerini yeni tanımaya başlıyorsunuz.Bu bakımdan mybb 1-0 öne geçerki mybb forum scriptleri arasında en kolay ve basiti olarak öne çıkar.
Mybb 'nin seo sistemi de çok basittir.MyBB Google Seo eklentisi ile forumunuza özel 404 hata sayfaları oluşturabilirsiniz. Ayrıca Google Seo eklentisi forumunuzun her sayfasına özel otomatik olarak meta tag etiketleri, descriptions ve keywords etiketleride oluşturmaktadır. Google seo eklentisi, forumunuzun URL yapısını Türkçe karakter formatı ile uyumlu hale getirip, tam bir Seo dostu olmasını sağlamakla yetinmeyip, dinamik bir site haritası'da, (sitemap) oluşturuyor.
Eğer Mybb Hakkında kafanıza takılan sorular olursa konu üzerinden sorabilirsiniz.
http://www.emrekarakaya.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Eski Hosting provider :)
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mybbkullandım smf dekullandım ikiside iyidir yukardaki mesajlarla görüşüm hemen hemen aynıdır,
Smf hakkıda tecrübeniz yoksa kesinlikle bulaşmayın altından kalkamazsınız,
Mybb rahat ve anlaşılır yapıya sahiptir. kolaylıka kullanabilir hatta temanızı bile yapabilirsiniz ;)
Türkiyenin ilk Hosting Forumu; Rabbyte.net Hepiniz davetlisiniz...
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ikisini de kullandım. Smf çok uğraştırıyor, ufak bir iş içinse asla smf'ye bulaşmanı tavsiye etmem. Eskisi kadar iyi destekte bulamazsın zaten.
Mybb için az bir kod bilgin varsa desteğe bile ihtiyacın olmaz.