-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Yasarımlar güzel. Unity 3D ile uğraşanlarla kontak kurabilirsin. Güzel işler çıkabilir
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
27, (%96)
Benim bir kaç oyun senaryom var ancak hayata geçirmek ve ekip kurmak için biraz vakit gerek. Umarım gönlünüze göre bir iş bulursunuz. Tasarımlarınız çok güzel. Hangi programı kullanıyorsunuz acaba ?
ataworms
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
3d Generalist
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kullandığım yazılımlar arkadaşlar.
3dmax, Cinema4d, After Effects, Dijital Fusion, Photoshop, Edius
metin2117@gmail.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam bırak oyun sektörünü falan. Mimari alanda çalışmalar yapın. Bir proje den 100 Bin kazanırsın.
Yeterki yukarıda yazdıgın programlara ciddi anlamda hakim ol. Özellikle cinema4d ile, Animasyon şeklinde Proje tanıtımları oldukça karlı. Bir proje daha hayata geçirilmeden bu programlarla tasarlanıp tv de vs görücüye çıkıyor. Bence biraz Reel ticaret üzerine yoğunlaşın
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
DurmaTeam adlı üyeden alıntı
Merhabalar;
Dediğiniz fikir biraz para kazanma konusu olmuş ki yanlış bir fikir 1 projeden 100 bin kazanılsa Türkiye'de herkes mimar olurdu :D ki şurasıda var mimarların hangi yerlerden mezun olduğu,lisanları,diplomalarını saymıyorum bile ama yabancı bir oyun şirketi ile anlaşabilirse tabiki iyi bir ingilizce gerek emin ol ki daha iyi olur.
Hocam Mimarlık Öğrencisiyim. içerisinde bulundugum bir çok seminerde inanın kat be kat kazananlar gördüm. Türkiyenin bir ucundan diğer ucuna 3d tasarım için projeler gönderiliyor. Çok basit bir iç mekan tasarımı bile, 500 liradan aşağı değil. 3 adet 15 katlı bir binanın Projesini 47 Bin ile staj yaptıgım firma almıştı. Siz düşünün gerisini.
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
ataworms
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
3d Generalist
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben zaten o işleri de yapıyorum ve dediğin rakamlar mümkün değil bu sektör için :) Mimari çizim (Plan çizimleri) ise dediklerin bilmiyorum ama sadece 3d görselleştirme için kimse o fiyatlara vermez ki vermiyorlar :) Web tasarım işleri gibi bu işlerde ele ayağa düştü... Senin söylediğin işi 500 tl ye yapacak o kadar çok kişi varki bu ülkede :)
metin2117@gmail.com