Muhdeli
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
5-10 Saniyede nasıl indeks alıyorsunuz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
bende anlamıyorum kendi sitemde bazen konuyu açıyorum annıda index alıyor bazen saatler sonra artık googlenin insafına kalmış bir durum
Mertcan
Hayat kısa, kuşlar uçuyor
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırım
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
38, (%100)
Bende bir sitemde yakalamıştım en fazla 5 dakikada indexleniyordu. Ne zaman eklediğim farketmiyordu çok nadir olarak şaşıyordu ama bir daha yakalayamadım o şansı.:)
Tomurcuk derdinde olmayan ağaç, odundur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar unuttuğunuz bir şey var. Önemli olan sizin google ne kadar çabuk indexlendiğiniz değil. İndexlendikten sonraki durumunuz.
Benim sitem saniyede indexlenen bir siteydi şimdi iki günü buluyor. Ama sonra bakıyorum girdiğim tüm içerikler ilk sayfada çıkıyor. Olaya birazda bu boyuttan bakarsanız sitenizin gelişmesini sağlayabilirsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafiker
-
-
Ad Soyad
C** Ş**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Bloggerda eskiden anında yayınla butonuna basar basmaz index alıyordu bütün sitelerim arkadaşlarımın siteleri de . 1 Marttan beri google kafasına göre index almaya başladı . Makarasını bile geçmiştik burda yayınlaya basarsak hata da olsa düzeltme şansın yoktu o anda indexlenmiş oluyordu şimdi durum vahim bi de bizim ki maç sitesi :D anahtar kelimeler olmasa halimiz duman :D google indexleyene kadar maçlar bitiyor
HasanEksi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bursa
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Arkadaşlar index ne zaman aldığına filan nasıl bakıyorsunuz :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
LikeSend adlı üyeden alıntı
Bloggerda eskiden anında yayınla butonuna basar basmaz index alıyordu bütün sitelerim arkadaşlarımın siteleri de . 1 Marttan beri google kafasına göre index almaya başladı . Makarasını bile geçmiştik burda yayınlaya basarsak hata da olsa düzeltme şansın yoktu o anda indexlenmiş oluyordu şimdi durum vahim bi de bizim ki maç sitesi :D anahtar kelimeler olmasa halimiz duman :D google indexleyene kadar maçlar bitiyor
Katılıyorum hocam.Önceden bloggerda saniyeler içinde index alıyordu şimdi oda bozdu :D wp de ise anca 2 saat sonra index alabiliyorum.