lostyazilim
tr.link

Acemiyim İçerik Yardımı Gerekli

17 Mesajlar 1.581 Okunma
lstbozum
tr.link

caylaq caylaq WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Selamlar.

Şiir yazıyordum ve sadece defterimde kalmaması adına bir site açtım. İçeriği ve siteyi zenginleştirmek adına hertelden konu yazmaya çalışıyorum. Hatta önceki ismi herteldeniz idi.

Fakat ne yazacağım konusunda tıkandım. Şiir biryere kadar götürüyor. Siteme neler ekleyebirim, içerik olarak neler koyabilirim ?

Teşekkürler.

Hep daha ileriye!
wmaraci
reklam

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam günümüzde artık her telden bloglar, forumlar tutmuyor. Yani bir makaleyi teknoloji hakkında yazıp diğer makaleyi sağlık hakkında yazarsanız kimse durmaz. Tahmin ettiğim kadarıyla belli bir takipçi kitlesine ulaşmışsınızdır. Bu yüzden edebiyat hakkında makaleler yazmanızı öneririm. Liseden yeni mezun olduğum için aklımda kalmış; Beş Hececiler vardı mesela. Onlar hakkında detaylı bir makale yayınlayıp birazcıkta merak ettirici, okuyucuya sorulan sorularla bitirirseniz tadından yenmez.

Anlatmak istediğim zaten şiirlerinizi paylaştığınız bir blogunuz var. Bu blogu kirletmeyin ve edebiyat hakkında yazmaya başlayın derim. Hem Divan Edebiyatı, Servet-i Fûnun edebiyatı derken sizde bilgilerinize bilgi katmış olursunuz.

Blogunuz konusunda başarılar, iyi forumlar. :)

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Çok teşekkür ederim :). Peki sizce bu yeterli olur mu, güzel bir kitleye sahip olabilir miyim ? En azından 2., 3. konuya ihtiyaç duyulmaz mı veya içeriği nasıl daha fazla zenginleştirebilirim ?

Sonuçta dersle işlenip biten kısıtlı ve her kitleye seslenmeyen bir konu.

Hep daha ileriye!

KaanGundovan KaanGundovan Kaan Gündovan Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Özel Sektör / Bilgi İşlem
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** G**
  • Mesajlar 520
  • Beğeniler 27 / 121
  • Ticaret 0, (%0)

caylaq adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim :). Peki sizce bu yeterli olur mu, güzel bir kitleye sahip olabilir miyim ? En azından 2., 3. konuya ihtiyaç duyulmaz mı veya içeriği nasıl daha fazla zenginleştirebilirim ?

Sonuçta dersle işlenip biten kısıtlı ve her kitleye seslenmeyen bir konu.

Bende sizin gibi blog dünyasında yeniyim. Uzun zamandır gözlemlediğim çevre ve bloglar sonrasında böyle bir karara vardım. Eskiden "her telden" diye adlandırabileceğimiz özellikle forumlar hit rekorları kırarken, şimdi çoğunun adı bile unutuldu.

Blog dünyasında yeni olmamla beraber Edebiyatı sevmem, ilgi duymam ve edebiyat bloglarını takip etmem. Bu yüzden size yeterli olup olmayacağını söyleyemiyorum. Ancak devamlılığı sürdürürseniz ve güzelden kastınız iyi bir kitleyse evet bu başarıya ulaşabilirsiniz ama güzelden kastınız çok fazla kitleyse yine ona bir şey diyemiyorum.

Eğer edebiyat kategorisi size yeterli olmazsa (zevklerinizi bilmiyorum, verdiğim kategoriler örnek) hafiften sanat kategorisine girişebilirsiniz. Zaten "Sanat" çok geniş bir kavram olduğu için; Müzik, Resim, Edebiyat, Dans gibi diğer kategorilerede çaktırmadan sarkabilirsiniz diye düşünüyorum.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Tamam çok teşekkürler :).

Hep daha ileriye!

Foreign Foreign WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 08.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Mobilya
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 258
  • Beğeniler 28 / 28
  • Ticaret 0, (%0)
ogrenciysen tarih ile konular gir odev arayan ogrencilere yardimci olursun.

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Güzel bir öneri, teşekkür ederim.

Hep daha ileriye!

kabus54 kabus54 Makale Yazarı ve Editör Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / K
  • Meslek makale yazarlığı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 406
  • Beğeniler 195 / 60
  • Ticaret 56, (%100)
Edebiyat forumları, güzel söz siteleri yardımcın olabilir. Edebiyat forumlarına göz atabilirsiniz. Oradaki konu başlıklarından yola çıkarak kendi sitenize içerik sağlayabilirsiniz. Sonrasında o foruma üye olup kendi konunuzu kaynak göstererek o forumlarda paylaşım yapıp backlink sağlayabilir ve hit sağlarsınız. Bunu yapmanız için özgün yazmanız gerek tabi ki. Sormak istediğiniz olursa pm atınız.

• Üyelik 20.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Y** T**
  • Mesajlar 394
  • Beğeniler 74 / 25
  • Ticaret 1, (%100)
Gerçekten orjinal ve aradığım bir fikir. Çok teşekkür ederim :).

Hep daha ileriye!

sczdmr sczdmr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Laboratuvar Teknisyeni
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad S** Ö**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam ben forum sitesi sevenlerdenim ama blog işi de zevklidir helede kendi yazılarını yazıyorsan...

Bence blogu kişisel blog tarzına dönüştürüp bil kategoride kendinle ilgili yazılar yazıp diğer bir kategoride edebi yazılar yazabilirsin şairler,yazarlar hakkında konular açabilirsin burada. Başka blog ve forumlardan bu konular hakkında yazıları alıp düzenleyip özgün makale şekline getirip yayınlayabilirsin.

Senin şiirlere gelecek olursan özgün makale ve yazılar her zaman ön plandadır. Bu yüzden şiirlerini düzgün başlıklar altında yayınlayabilirsin.

Son olarak "KaanGundovan" ın da dediği gibi hertelden bloglar artık tutulmuyor ondan dolayı birbiriyle alakalı iki konudan fazla içeriğine girme derim sitende.

Ayrıca site adresini verirsen bizde bi gezinmiş şiirlerini okumuş oluruz :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al