caylaq adlı üyeden alıntı

Çok teşekkür ederim :). Peki sizce bu yeterli olur mu, güzel bir kitleye sahip olabilir miyim ? En azından 2., 3. konuya ihtiyaç duyulmaz mı veya içeriği nasıl daha fazla zenginleştirebilirim ?

Sonuçta dersle işlenip biten kısıtlı ve her kitleye seslenmeyen bir konu.

Bende sizin gibi blog dünyasında yeniyim. Uzun zamandır gözlemlediğim çevre ve bloglar sonrasında böyle bir karara vardım. Eskiden "her telden" diye adlandırabileceğimiz özellikle forumlar hit rekorları kırarken, şimdi çoğunun adı bile unutuldu.

Blog dünyasında yeni olmamla beraber Edebiyatı sevmem, ilgi duymam ve edebiyat bloglarını takip etmem. Bu yüzden size yeterli olup olmayacağını söyleyemiyorum. Ancak devamlılığı sürdürürseniz ve güzelden kastınız iyi bir kitleyse evet bu başarıya ulaşabilirsiniz ama güzelden kastınız çok fazla kitleyse yine ona bir şey diyemiyorum.

Eğer edebiyat kategorisi size yeterli olmazsa (zevklerinizi bilmiyorum, verdiğim kategoriler örnek) hafiften sanat kategorisine girişebilirsiniz. Zaten "Sanat" çok geniş bir kavram olduğu için; Müzik, Resim, Edebiyat, Dans gibi diğer kategorilerede çaktırmadan sarkabilirsiniz diye düşünüyorum.