-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Ben bir sitede bunu görmüştüm, sitede ki iframe siteye ulaşımı engelliyordu.
Adblocka siteyi gezmemi engelleyen iframeyide reklam olarak tanıttım, sorun kalmadı. :D
Yakında
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılımcı/Grafiker
-
-
Ad Soyad
U** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Sen adblock kullan, siteden bilgileri al yararlan. Adam o kadar uğraşsın emek versin sen bir eklenti sayesinde kazancına mani ol. Tüm siteler için bunu demiyorum, sürekli yararlandığınız siteler var ise adblock eklentinizi devre dışı bırakın ki adam da kazanç sağlasın. Bu devirde her şey karşılıklı.
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Kendi siteme bile adblock ile girerken bu beni düşündürdü :D Bu tarz şeyler p*rno sitelerine koyulursa çalışır. Adam ona ulaşmak için ne yapar eder ulaşır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Adblock kullanımı artıkca artık ucretlı uyelık sıstemı cıkacak kendi sitemde uyelere reklam göstermiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Suya yazı yazmaktan farkı yok. Her reklam eklentisi aynı değil. Diğer bir eklentiyle yine bu durum aşılır. Site sahipleri reklam engelleyicilerle uğraşmak yerine, biraz açgözlülüklerinden feragat edip içerik kalitelerini arttırsa zaten kimse reklam engelleme eklentisi kullanmaz. Aynı sayfada 8 reklam yerleşimi olan site gördüğüm oluyor.
Ayrıca siz sitenize Adblock engelleme kodu eklediğinizde, ziyaretçi sıralamada bir alttaki siteden yoluna devam eder. Bu da sitede kalma sürenizi ciddi oranda düşürür ve sıralamanızı gerilemesine dahi yol açar. Yani biraz tavşan dağa küsmüş olayı...
1 kişi bu mesajı beğendi.