-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
En günahsızımız ilk taşı atsın :)
en çok konuşan en hararetli yapandır aslında. bu her zaman böyledir :) genel olarak çok tutan bir yırtma taktiğidir :)
İmkansız olduğunu düşünürsen hiç birşey başaramazsın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Bilimci
-
-
Ad Soyad
Ç** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Haftada bir gir izle çık işte :) boşverin bu konuları... Ben adwords e reklam verdiğimde geniş anlamda unuttuğum anahtar kelime de hayvan kategorisine hayvanla sex nasıl yapılır. hayvanla sex, hayvan kadınla sex gibi ibarelerle siteme giriş yapıldığını gördüm.
Zihniyet değişmesse interneti komple kapatsan da fayda etmez.
Ya da şöyle bir soru sorayım. Yukarıda saçma aramalar yapanlardan bahsettim. Bu aramaları yapanları alıp Ay'da bir koloni kursan bir araya bunları koysan sence ne olur. Bir hayal gücünü çalıştır bakalım. Bunların zihniyeti bozuk...
İmza!!! Get Closer!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yasak olsa ne olur biz yasak dinleyen bir milletmiyiz. Çatır çatır giriyor herkes
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
satış
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yasağın her türlüsüne karşı biri olmama rağmen Türkiye'de ****o sitelerinin yasak olmasını destekliyorum. Çünkü görmemiş azgın bir çoğunluğa sahibiz. Dışarıda namus bekçiliği yapıp ama vpn bile kullanmasını beceremeyen, facebookta karı kız resmi arayan hatta altına bir umut cevap verir diye abuk sabuk yorumlar atan dayılar dolu bu ülke. Şimdi sen bu dayıyı bir ****o sitesine sok, o siteden çıkınca gözü döner ve ilk bulduğu kadına kıza saldırır.
Tabiya
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
root
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
19, (%95)
Zeki müreni de görecekmiyiz
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Neden bunlara ihtiyaç duyuyoruz ki eğitim sürecini kısaltsınlar abi ben hayatımı eğitimle geçiriyorum. Elbette eğitim ölene kadar devam eden bir süreçtir ama bir insanın iş sahibi olabilmesi için hayatından 16-17 belkide daha fazla senesini harcaması lazım bu ülkemizde eğitim süreci bu kadar uzunken ve bu süreç bittiğinde elimizde halen bir mesleğim olmaması gerçekten çok acı bir durum. Kaliteli eğitim ile evlilik yaşı biraz daha düşse evleneceklerin önü açılsa tabi boşanmalarında bu kadar basit sebeplerle olması engellense ülkede zina sorunu azalır. Benim abim okumadı lise son sınıfta evlendi yani 20 yaşında felan ben 23 halen bekar. Güya okuyoruz onun maaşı 4 bin TL Neden okuyorum ki ben okuyunca maaşın 3 bin lira ile en aşağı işe başlıyorsun. Zaten herkeste seni beklemiyor ellibintane bekleyen insan var. Bu kadar sorun varken ülkedeki gençlerin zayi olduğunu düşünüyorum. Bu sorunlar azalırsa eminim adultmuş genelevmiş ihtiyaç kalmaz. Düşünün yani adultun serbest olmasını tartışır hale gelmişiz...
TURKCLOUDS.COM | HOSTİNG, DOMAİN, RESELLER, SUNUCU | UYGUN FİYAT GARANTİSİ | 7/24 MÜŞTERİ DESTEĞİ
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Tarih
-
-
Ad Soyad
O** Y**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Zaten zamanında bakan açıklama yaparken proxy ile girebilirler. Onu engellemiyoruz demişti.
Engellenmesi tartışılır tabi. Ama referandum yapılsa muhakkak %70 engellensin alır gibi.
Eğer adult ve esc işine girmek isteyen varsa amerika ve avrupa ülkelerinde (bazıları) konum belirleyip site açıp Google'da yükselip ordaki esc ajansları ile anlaşabilir.
alemburda
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
IT - Enformasyon Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
adamlar emek sarf etmiş ter akıtmış bazen diyorum orjinal mi alsak :laugh:
Valla onlarda girebildiğimizi biliyor sadece bir kesimi susturabilmek amaçlı yapılıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.