-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
102, (%100)
Websitem alexa TR'de 3k civarında seyrederken birden 80k ya kadar yükseldi, global sıralamada ise yine aynı şekilde 1 milyon yükseldi.
Saçma sapan veriler göstermeye başladı, alakasız başlıkları benim en çok aranan kelimelerim olarak gösteriyor? Bu problem sadece benim sitemde mi var yoksa sizde de bu tarz olaylar oluyor mu?
Bu arada çaktırmadan başlığa ürün yerleştirme yaptım :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
barmen
-
-
Ad Soyad
M** F**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
yanlız değilsin,alexa salaklaştı önemini yitirdi, sıralamam dün bir anda tr'de 35k fazlalaştı. globaldede 200k yükseldi.anlaması zor yani hit'ine bak yeter hocam kafaya pek fazla takma :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
10, (%90)
Alexa'yı bu kadar ciddiye almanıza önemsemenize şasırıyorum doğrusu.
// Acta est fabula
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Özel Güvenlik, Web yazılım
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Alexa nın önemsenecek bir kriter olduğunu hiç bir zaman düşünmedim. Ancak yine de bir çok seo şirketi tarafından ön planda tutuluyor. Bunu anlamış değilim.
Sıralama olarak dengeli bir sıralama yaptığını sanmıyorum. Bir kaç tane web sayfanız var ise sayfalarınızın arasındaki Google Analystics istatistiklerine bakarak ve alexa değerlerini karşılaştırarak bu durumu çok rahat anlarsınız .
2 kişi bu mesajı beğendi.
Fakir Yazar - Dizi Öneri <3
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
sewkii Alexa ne kadar mala bağlarsa bağlasın reklam verenler için artık en kuvvetli kriterlerden biri. Hala PR arayan DMOZ var mı diye soran bilinçsiz reklam verenler ve Siiioooo danışmanları varken Alexa'nın önemini yitirmesi düşünülemez.
netman sen de aynısı yazmışsın dur seni de etiketleyeyim :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
70826
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Alexa ben kendimi bildiğimden beri var. O zamanlar moz da pa filan yoktu. Demem o ki sitenin kalitesini belirlemede Alexa her zaman en önemli ölçütlerden biridir ve öyle de kalır. Footer'a alexa stats filan ekliyorduk hey gidi hey. Yaşanılan dalgalanmalarda düzelir diye düşünüyorum google algoritmalarla oynadığında ilk sayfada olan site ilk 500 e geriliyince Google çok saçmaladı yea bence artık bir önemi yok demekle aynı Alexa önemsiz demek.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
sewkii Senin söylediklerine zaten kimsenin bir şey dediği yok ama insanlar senin benim gibi yapmıyor maalesef. Önemli olan ne yazık ki çoğunluğun ve reklam verenlerin bu konu hakkında ne düşündüğü. Reklam verenin aradığı tüm kriterlerin uygun olsun Alexa şişikse adam arkasına bakmadan kaçıyor. Sonra istediğimiz kadar biz "Alexa bitti yau" türküsünü söyleyelim :)
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Diğer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
tek ülke için yıllık 12.000 dolar isteyen similarweb'den daha tutarlı bilgiler veriyor.
2 yıldır aktif bir sitem var. similarweb aranan kelimelerle ilgili yeterli veri yok derken alexa nokta atışı gösteriyor hepsini.
milyonlarca site var. zaman zaman hatalar olması normal. ama alexa halen kullanmasını bilen için müthiş bir kaynak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
search
-
-
Ad Soyad
M** K**
-