-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Böyle bir şey olsa dahi konuyu paylaşan kişi zaten sömürmüştür diye düşünüyorum. Bu devirde millet para kazanmak için bir çok çaba gösterirken böyle basit bir yol ile günde yüzlerce lira kazanabileceğini iddia eden arkadaşa söylemek istediğim tek şey, bunun zaman kaybı olmasıdır. Konuyu ve yorumları tek tek okudum. Hit geliyor sanırım. Lakin illegal yollardan yaptığınız bu hit sizi bir gün mutlu eder diğer günler kahreder. Vaktinizi ve emeğinizi özgün şeylere harcayın derim.
Yine de konu sahibine bilgi verdiği için teşekkür ederim. Bu yöntem ile kazanan olmuşsa da bundan sonra fazlasıyla kazanacağını da sanmıyorum. Veritabanı herkesin elindeyken. :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Bırakın lütfen.
Aynı anda bin küsür kişi tek anahtar kelime ile ilk sıraya mı oynayacak. Böyle birşey varsa bile alan almıştır alacağını.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Üniversite Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
Y** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
böyle "üç kağıt" kokan işleri hiç sevmem .numarayla , alavereyle uğraşıp kafa patlatıp kazanacağım parayıda kazanmayayım daha iyi. buda benim görüşüm.
bir iş yaparken karşıdakine ufakta olsa bir faydam olacak ki o para içime sinsin.
---
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci / Front-end Web
-
-
Ad Soyad
R** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Ben pek inanmıyorum bu tür işlere.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Web Devoloper
-
-
Ad Soyad
N** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sistemi denemedim çalışıyor veya çalışmıyor birşey diyemem ama bu tür şeylerle uğraşana kadar ingilizce bir niche kelime bulunup 1 ay emek verilse bundan daha çok kazanılabilir en azından sürekliliği olur
FULL STACK WEB DEVELOPER
AdonisBG
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programcısı
-
-
Ad Soyad
C** Ç**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
hocam deneyenlerden biride benim 4 saatte 3 blog açtım birine 250 hit birine 600 hit birinede 150 hit geldi. popads üyeliğim şimdi aktif oldu bende siteye yerleştirdim. arkadaşın verdiği yöntem eğer kazandırırsa demicem kazandırır gibi duruyor. burdan paylaşırım. hatta arkadaşın işine yardımcı olmak adına bende anahtar kelime ve icerik database i olusturacagim birkaç gün bana müsade ederseniz hem yazı hemde içerik olarak bir database oluştururum.