Arkadaşlar sitemde 2 gündür ziyaretçi yok görünüyordu. Durumdan şüphelenip kodları felan tekrar kontrol ettim. Tag Assistant indirip siteyi inceledim.
Tag assistant sitede hata buldu

Hata içeriği "missing analytics.js" şeklindeydi. Nasıl çözerim vs diye bakındım
Script koduna "type="text/rocketscript" ekleyin ya da "data-cfasync="false" demişler. Ben bunların ikisini de denedim. Fakat sorun değişmedi

İşin ilginç tarafı anasayfada yazıların bulunduğu sayfada sorun var. Kullanıcı kayıt ,iletişim gibi kısımlara girdiğinde kişinin giriş yaptığını ve bulunduğu kısmı görebiliyorum ama anasayfaya geçtiğinde kişi çıkış yapmış olarak görünüyor.

Analytics yönetim kısmından direkt kodları alıp tekrar denedim olmadı php dosyasına attım oradan çektim analytics kodunu yine olmadı. Zaten kodlar çalışıyor belli ki ama anasayfa ve yazı sayfasında bişey kodların çalışmasını engelliyor. Ama ne olduğunu bulamadım

Sitede W3 Total Cache var ayarlarını internet üzerinden araştırıp yaptım. Şuan tek şüphelendiğim şey bu.

Edit Evet sorun bu eklentiden kaynaklanıyormuş devredışı bıraktığımda sorun ortadan kalkıyor. Eklenti ayarlarının düzgün bi şekilde yapılışını gösteren herhangi bir site var mı ?