Arkadaşlar makale yazarlığı yapıyorum. Açtığım ticaret konusunda editörlük ve hazır makale paketleri olmak üzere 2 farklı bölüm görsel şeklinde yer alıyor. Ancak yapmak istediğim, nasıl yapacağımı bilmediğim 2 alan daha var.

1- Elimde boş zamanlarımda konusunu kendim belirleyerek yazdığım makaleler var. Bu makaleleri görsel olarak konuma eklemek istiyorum. Eklenen görselin üzerine tıklandığında kişi makale bilgilerine ulaşacak. Atıyorum 10 makaleden oluşan bir listenin üzerine her makale adına farklı bir link koyabilir miyim? Bu olmazsa, zaten 10 adet görseli liste halinde ekleyerek her görsele ayrı link verebilirim. Yani 1 görsel yerine peş peşe 10 görsel koyarım, her birine link eklerim. Burası çok sorun değil ancak görsele link ekleniyor mu onu da bilmiyorum :)

2- Eklenen görsellere çıkacağım linklerde kişilerin makale bilgilerine ulaşmasını istiyorum. Yani kişi makale adı ve kelime sayısı olan görselin üzerine tıklayacak. Ardından karşısına çıkan sayfada tekrardan makale adı, kelime sayısı yazacak. Altındaki bölümde makale içeriği, anahtar kelimeler gibi bilgiler yer alacak. Bu siteyi nasıl oluştururum bilmiyorum. Google'nin herhangi bir kullanabileceğim uzantısı var mı özelleştirebileceğim? Blogger olabilir Google Documents, Google tablolar vb.