-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Biz de oyun sektöründeyiz fakat ütopik bir düşünce telefon kapatma konusu. Bizde çok büyük düşüşler olmadı, tıklamadan yana hiç olmadı ama sosyal medya hesaplarımızın etkileşimlerinde azalma var. Shadow ban tarzı şeylerle karşı karşıya da olabilir. %10'dan fazla bir düşüş varsa bence sorunu farklı yerlerde arayın.
mfgrbz
Zurna da bir çalgıdır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım & Grafik
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şahsen bir teorim var. 20gündür başlayan sıra dalgalanmaları (kaybolup gelmeler dahil) google sıralama algoritmalarının güncellemesinin bir neticesi. Birkaç yeni özellik getireceğini tahmin ediyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Tekniker
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar yaklaşık 10 gündür hit yarı yarıya düştü. zaten sitenin çok fazla hiti yokken, bu denli düşmesi moralimi bozuyor. Site eğitim sitesi. Bu düşüşten sonra artık içimden ders eklemek gelmiyor. Yoast falan kullanmıyorum, site wordpress değil, normal php ile kodlanmış bir script. Site bazı hedeflenen anahtar kelimelerde ilk sayfada, çoğunda ise ilk 3 sayfada yer alıyor. Google güncelleme falan mı yayınladı acaba?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dreamfancy :)) en son senin bir serverin vardı onu oynamıştım :) metin2 haylazı seni :) dikkat et laleker1 gibi seninde ifşanı çıkarmasınlar profil resmin bilgilerin vs var :D
1 kişi bu mesajı beğendi.