meraboy adlı üyeden alıntı
yaklaşık 10 15 gündür bende de aşırı bir düşme var. ramazana bağlıyorum, bakalım ramazan bittikten sonra tekrar eski haline gelecek mi
Ben tam aksi ramazanda artar diye ummuştum ama bir baktım ki feci bir şekilde
düşüşler var umarım diğer arkadaşlardada vardır
bu aşırı ani hit düşüşleriValla dalga geçmiyorsunuzdur inşallah ya, benim sitede google sıralamada bir kayıp yada düşüş yok ama
sadece çok feci şekilde siteye gelen ziyaretçi sayısı düştü, bir kaç arkadaşa sordum onlar bizde aynı durum yok
diyorlar ama bakalım vaziyetler bayram sonrası ve sınavdan sonra ne olacak yüreğim ağzımda şuan
forumcu1 adlı üyeden alıntı
hocam benimde web tasarıma yakın bir kategoride ramazandan beri düşüş var bakalım ramazan ve bu sınavlardan sonra neler olacak
Aynen öyle hocam bendede çok feci düşüşler var umarım sırf bende yoktur bu problem ama
eski ramazanları hatırlayınca şimdi millet oruç tutarken internette takılırdı bizim site tavan yapardı
haliyle yani uçardı hit, bu sene ne oldu anlamıyorum webmaster tools'da bir sıkıntı göstermiyor
siteye saldırımı oluyor diye bakıyorum oda yok hadi sıralama kaybımı yaşadık baktım oda yok
bir kaç gündür yüreğim ağzımda, geceleri yastığa kafayı koyamıyorum o derece kötü durumlar
dogandeniz adlı üyeden alıntı
Ani dususler normaldir tabi site veya makaleler yeniyse dususler olabilir. Sonradan siralamaya girer ve yerini alir benimde basima geldi
Alakası yok site yeni falan değil. 5-6 Yıldır site açık ve makalelerde
sürekli olarak geliyor paylaşılıyor. Ayrıca sıralamada düşüş yok webmaster tools'da
şikayette yok sadece siteye giren kullanıcı sayısında ani ve feci bir şekilde düşüşler var.