https://www.facebook.com/notes/ayy%C4%B1ld%C4%B1z-tim/ayy%C4%B1ld%C4%B1z-tim-e-bay-bayan-siber-sava%C5%9F%C3%A7%C4%B1-al%C4%B1m%C4%B1/981760848528836
yüzük satmayı bıraktılar sanırım şimdide email telefon datası oluşturup onları satıcaklar:)
Ayyıldız tim rusyaya saldırdı ! |
41 Mesajlar | 5.551 Okunma |
Burada ayyıldız tim'i savunanlar, genelde aynı profilde insanlar. Ben HALKTAN yanayım. Devlet bugün AKP, yarın başkası olabilir. Ne yazık ki devlet gerçekte olması gerektiği gibi biz olamıyoruz asla.
Fakat devlet adı altında hükümeti savunan hiçbir oluşum benim dostum olamaz. (Burada, bu hack olayına dem vurmuyorum. Hükümet derken AKP kastedilmektedir.) Erdoğan beni bireysel olarak sevmez, Davutoğlu da keza öyle. Selahattin Demirtaş da, Kılıçdaroğlu da, Bahçeli de öyle.
Ben halkım. Buna göre hareket ederim. Fakat ayyıldız tim böyle değil.
Ek olarak, dünyanın en büyük saldırıları denilirken, ciddiydi ODTÜ'lüler ki Odtü, bu konuda Avrupa'da özellikle Almanya'ya bilgi ve eğitim akışı sağlayan bir üniversitedir. Bilmeyenlerin öğrenmesinde fayda var. Tüm ağları kilitlemek için müthiş bir altyapı gerekir ve bu da anonymous ile redhack ortaklığında mevcut. Ayrıca yalnızca DDOS saldırıları değil, sızıntılar da olmuş ve banka kanatları bu yüzden akışları tamamen kesmiş; hem de milyonlarca dolar kaybetme pahasına. Durumun ciddiyetini varın düşünün.
Söz konusu saldırılara karşılık bu tarz site hacklemeli saldırılar bana gülünç geliyor ve ne yazık ki ötesine geçilemedi Ayyıldız tim kanadında.
Devletten para desteği alıp da böyle olunması, ayrı bir tartışma konusu. Bana cevap verirken alacağınız cevaplara göre yazın lütfen.
DEVLETLE İLİŞKİLERİNİ GİZLEMİYORLAR
Akıncılar grubunun internet sitesi olan “cyber-warrior.org’da” “TIM’in başlıca amaç ve görevleri internet üzerinden inanç ve ahlaki değerlerimize saldırı yapan, saf beyinleri bulandırmaya yönelik içerikler bulunduran yayınlarla mücadeledir. Türkiye aleyhtarı yayınlar, toplum ve kamu vicdanını olumsuz etkileyen durumlar da misyon kapsamındadır” diye belirtiliyor. Sitede yer alan “Burada detaylarını belirtmeyeceğimiz birçok gizlilik dereceli dokümanı ilgili makamlara teslim ettik” ve “Cyber Security bünyesinde gov.tr ve pol.tr gibi birçok resmi kuruma ücretsiz güvenlik desteği sağladık” ifadeleri Akıncılar grubunun çeşitli devlet kurumlarıyla ilişkide olduğunu ortaya koyuyor.