Hala net konuşuyorum. Wmaraci'indan sitene birkaç kişi tıklasa bile yeterli olur. 100lerce kişiye gerek yok.
Benim elimde 10-20k üzeri hiti 50-70k sayfa gösterimi olan moda sitesi var. Hiçbir webmaster forumunda linkini koymadım. Alexa değeri 3 milyonda.
Yani webmaster forumlarından birkaç kişi bile gelse yetiyor. Özgün içerik girdiğini anlayabilecek kabiliyeti yok alexa'nın. senin hitini de sayabilecek kabiliyeti yok.
Örnek olarak wmaraci tr 33 global'de 1697 değer vermiş.
Sence wmaraci'na o kadar kişi giriyor mu? Yoksa alexa toolbar kullanan üye sayısının fazlalılığı mı? ( Benim hesabıma göre wmaraci hiti günlük minimum 10k maksimum 50k dır en fazla)
-------------------
Ha bu arada kavga etmek değil amacım. Yanlış anlama sakın sadece bu ara bu konular çok fazla açılır oldu.
Benim elimde 10-20k üzeri hiti 50-70k sayfa gösterimi olan moda sitesi var. Hiçbir webmaster forumunda linkini koymadım. Alexa değeri 3 milyonda.
Yani webmaster forumlarından birkaç kişi bile gelse yetiyor. Özgün içerik girdiğini anlayabilecek kabiliyeti yok alexa'nın. senin hitini de sayabilecek kabiliyeti yok.
Örnek olarak wmaraci tr 33 global'de 1697 değer vermiş.
Sence wmaraci'na o kadar kişi giriyor mu? Yoksa alexa toolbar kullanan üye sayısının fazlalılığı mı? ( Benim hesabıma göre wmaraci hiti günlük minimum 10k maksimum 50k dır en fazla)
-------------------
Ha bu arada kavga etmek değil amacım. Yanlış anlama sakın sadece bu ara bu konular çok fazla açılır oldu.
Peki bu forumda takılıp, imzasına linkini koyup, burada ve sitesinde paylaşımlarda bulunan kişiler var. Fakat onların da siteleri milyonlarda :D Dediğim gibi çok kişi yakınıyor ama fazla kafa yormaya gerek yok. Bu muhabbeti de etmeye gerek yok. En kötü bir vps kiralarsın kısa bir süreliğine toolbar vs yüklersin bot gibi gezdirirsin sitende. Düşer alexa, gerek yok böyle muhabbetlere. Başka önemli seo kriterleriyle ilgili konu açıyorum milletin konuşası gelmiyor :D Valla bir tuhaf türk milleti, neye odaklanması gerektiğini düzgün belirlemiyor.
Vel hasılı kelam alexa dediğin gibi sadece bir değer, nice siteler var alexa milyonlarda. O yüzden başka şeylerin konuşulduğu konularda kafa patlatalım herkes faydalansın :)