lostyazilim
tr.link

Az hitle Alexa'da nasıl Yükselinir?

11 Mesajlar 1.319 Okunma
acebozum
tr.link

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Bende bilmiyorum. Günde 7-8 ziyaretçisi olan haftada bir kopya yazı eklediğim günlük tema değiştirdiğim sitem Alexa'da 23k ya kadar çıktı. Halada yükseliyor. Bu forumda da paylaşmadım. Günlük 30-50 arası ziyaretçi alan özgün içerikli backlinkli sitem hala 35k da. Neden Acaba?

wmaraci
reklam

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)
ikisine de aynı oranda mı içerik giriyorsunuz ? ve siz daha çok hangi sitede zaman geciriyorsunuz, sayfa geziyorsunuz

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...

jeveux jeveux WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Bilgisayarlı Muhasebe
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 75
  • Beğeniler 26 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
günde 3-5 makale gir ama makalelerin özgün olsun hem alexan düşer hem hitin artar.

Www.SesliRemix.Com | Sesli Chat Platformu

Zen Zen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)
Alexa ile özgün makalenin ne alakası var. Kim uyduruyor bunları :) Alexa ne hite bakar ne özgün makaleye. Toolbar ve widget ile sıralama belirler. Widget yoksa site de hiti sayamaz bile zaten.

wmaraci
wmaraci

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

Alexa ile özgün makalenin ne alakası var. Kim uyduruyor bunları :) Alexa ne hite bakar ne özgün makaleye. Toolbar ve widget ile sıralama belirler. Widget yoksa site de hiti sayamaz bile zaten.

Sitede widget yok, tarayıcıda toolbar yok, ziyaretçilerimin en az yarısında da toolbar yok. Hit günlük 80 120 arası, 6 aydır yayında site. Alexa 300k ya 4.5k takdiri ilahi :D

WebDost WebDost WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Gazeteci
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 4329
  • Beğeniler 331 / 899
  • Ticaret 16, (%100)
güncel olsun düşer zaten

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Sitede widget yok, tarayıcıda toolbar yok, ziyaretçilerimin en az yarısında da toolbar yok. Hit günlük 80 120 arası, 6 aydır yayında site. Alexa 300k ya 4.5k takdiri ilahi :D

wmaracinda benim dışımda alexa herkes toolbar kullanıyor onuda hesapla istersen :)

SuhaMete SuhaMete SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 31.05.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek SEO Danışmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** M**
  • Mesajlar 2548
  • Beğeniler 21 / 535
  • Ticaret 76, (%100)

Zen adlı üyeden alıntı

wmaracinda benim dışımda alexa herkes toolbar kullanıyor onuda hesapla istersen :)

Az önce ben de o grupta olduğumu söyledim. Ve dahası da var bence, ayrıca o azıcık hitimin çoğu da eskiden faceten ve wmaracidan gelirdi. Şimdi google ve face ten geliyor. Bu kişiler de toolbar meraklıları değildir. Neyse söylemek istediğim şey şu; alexa değerlerim düşük ben içerik girmeye ve siteme belli kanallardan hit getirtmeye, yorum sayısına bağlıyorum. Çok net cümle kurmuştunuz yukarıda, en azından olası yanlış bilgi vermeyin. Benim gibi en azından bence, ben lafızlarını kullanın.

He bir de alexa ..... yarıştırmaktan başka birşey değil. Ego ve tatminlik veriyor o kadar. Aylarca alexayı takmadım, güzel içerik dedim, kaliteli ziyaretçi dedim bunlar oldu. Alexayı çok takanları görünce üzülüyorum, ben bunları yaptım 300k oldu. Siz de takmayın sizin de 300k olsun :) Bu son söylediklerim konu sahibineydi. Sana (zen) söylediklerimi ayırt etmişsindir zaten.
BerkantKONAC

kişi bu mesajı beğendi.

BerkantKONAC BerkantKONAC opensourceprojects.org Kullanıcı
  • Üyelik 20.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Software
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 938
  • Beğeniler 209 / 125
  • Ticaret 18, (%100)
Çok fazla takmayın kafaya alexayı, şahsen ben bir sistemde örn. Alexa düşürme taktikleri garantili böyle bir makale, yazı görüyorsam ve insanlar bunlara katılıyorsa o sistemi hiç takmam kafama.

Bir sitenin iyi yerlere gelmesini istiyorsanız %100 özgün olarak yazı yazın hergün yazmayın zamanınız yoktur 2 günde bir yazın 3 günde bir yazın ama özgün yazın.

Emeğinizin karşılıgını bir şekilde alırsınız rahat olun :)

owner of opensourceprojects.org & arduinoproject.net

• Üyelik 20.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Web
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1061
  • Beğeniler 16 / 189
  • Ticaret 1, (%100)

Süha Mete adlı üyeden alıntı

Az önce ben de o grupta olduğumu söyledim. Ve dahası da var bence, ayrıca o azıcık hitimin çoğu da eskiden faceten ve wmaracidan gelirdi. Şimdi google ve face ten geliyor. Bu kişiler de toolbar meraklıları değildir. Neyse söylemek istediğim şey şu; alexa değerlerim düşük ben içerik girmeye ve siteme belli kanallardan hit getirtmeye, yorum sayısına bağlıyorum. Çok net cümle kurmuştunuz yukarıda, en azından olası yanlış bilgi vermeyin. Benim gibi en azından bence, ben lafızlarını kullanın.

He bir de alexa ..... yarıştırmaktan başka birşey değil. Ego ve tatminlik veriyor o kadar. Aylarca alexayı takmadım, güzel içerik dedim, kaliteli ziyaretçi dedim bunlar oldu. Alexayı çok takanları görünce üzülüyorum, ben bunları yaptım 300k oldu. Siz de takmayın sizin de 300k olsun :) Bu son söylediklerim konu sahibineydi. Sana (zen) söylediklerimi ayırt etmişsindir zaten.

Hala net konuşuyorum. Wmaraci'indan sitene birkaç kişi tıklasa bile yeterli olur. 100lerce kişiye gerek yok.

Benim elimde 10-20k üzeri hiti 50-70k sayfa gösterimi olan moda sitesi var. Hiçbir webmaster forumunda linkini koymadım. Alexa değeri 3 milyonda.

Yani webmaster forumlarından birkaç kişi bile gelse yetiyor. Özgün içerik girdiğini anlayabilecek kabiliyeti yok alexa'nın. senin hitini de sayabilecek kabiliyeti yok.

Örnek olarak wmaraci tr 33 global'de 1697 değer vermiş.

Sence wmaraci'na o kadar kişi giriyor mu? Yoksa alexa toolbar kullanan üye sayısının fazlalılığı mı? ( Benim hesabıma göre wmaraci hiti günlük minimum 10k maksimum 50k dır en fazla)
-------------------
Ha bu arada kavga etmek değil amacım. Yanlış anlama sakın sadece bu ara bu konular çok fazla açılır oldu.
VipTema

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al