Karşılığında yetki istedi forumda bende avcunu yalarsın tarzı (tabi biraz daha küfürlü olabilir) bir pm attım ve ayrıca tüm hacklediği sitelerin benim sitemde thedit konusunun vs. Yedeğini alıp bilişim suçlarına ek olarak mail attığımı söyledim. Forumdan çıktı direktman. Adam vpn vs. Bile kullanmamış yani direk böyle bir tehditte bulunmuş büyük oradan 11-15 yaş arasında bir kardeşimiz, o zamanlar herkes site hacklemek, forumlarda yetki almak isterdi kendimden biliyorum :) şikayet etmeyeceğim fakat not aldım hepsini.
Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.
Ek Olarak:
Zen adlı üyeden alıntı
Yedeklerini günlük olarak al kim ne derse desin. Duyma, görme, cevap verme.
Hacklenemeyecek bir site yok. Hazır scriptler en kolay hacklenenler zaten. O yüzden iddalaşma kimseyle boşuna. Ülkemizde bu tip şeyler için öyle göz korkutucu bir ceza olmadığı için mecbur katlanmak gerek.
castiel adlı üyeden alıntı
Neden biz Türk sitelerinde açık bulduğumuzda hacklemek yerine onların açıklarını söyleyip kapatmalarında yardımcı oluyoruz tehtit etmiyoruz yada başka birşeyde yapmıyoruz ama bu konuda geçen lamerler malesef böyle birşey yapıyorlar
Eğer şayet siz öyle bir şey yapıyorsanız size hacker denmez, siteye yardım ediyorsunuz işte, fakat hackerlar hiç takmaz bile direk atarlar indexi.