lostyazilim

Az önce sitemi hacklemekle tehdit ettiler

32 Mesajlar 3.581 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

castiel castiel WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 15.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 44 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 509
  • Beğeniler 94 / 97
  • Ticaret 4, (%100)

Mağara Adamı adlı üyeden alıntı

Bu güne Kadar hiç Bir Hekırın Gelip , Kurbanını uyardığını görmedim :D Rakiplerdir ben söylim :)

Neden biz Türk sitelerinde açık bulduğumuzda hacklemek yerine onların açıklarını söyleyip kapatmalarında yardımcı oluyoruz tehtit etmiyoruz yada başka birşeyde yapmıyoruz ama bu konuda geçen lamerler malesef böyle birşey yapıyorlar

www.parkpera.com
wmaraci
reklam

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)
Karşılığında yetki istedi forumda bende avcunu yalarsın tarzı (tabi biraz daha küfürlü olabilir) bir pm attım ve ayrıca tüm hacklediği sitelerin benim sitemde thedit konusunun vs. Yedeğini alıp bilişim suçlarına ek olarak mail attığımı söyledim. Forumdan çıktı direktman. Adam vpn vs. Bile kullanmamış yani direk böyle bir tehditte bulunmuş büyük oradan 11-15 yaş arasında bir kardeşimiz, o zamanlar herkes site hacklemek, forumlarda yetki almak isterdi kendimden biliyorum :) şikayet etmeyeceğim fakat not aldım hepsini.

Herkese yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.

Ek Olarak:

Zen adlı üyeden alıntı

Yedeklerini günlük olarak al kim ne derse desin. Duyma, görme, cevap verme.

Hacklenemeyecek bir site yok. Hazır scriptler en kolay hacklenenler zaten. O yüzden iddalaşma kimseyle boşuna. Ülkemizde bu tip şeyler için öyle göz korkutucu bir ceza olmadığı için mecbur katlanmak gerek.

castiel adlı üyeden alıntı

Neden biz Türk sitelerinde açık bulduğumuzda hacklemek yerine onların açıklarını söyleyip kapatmalarında yardımcı oluyoruz tehtit etmiyoruz yada başka birşeyde yapmıyoruz ama bu konuda geçen lamerler malesef böyle birşey yapıyorlar

Eğer şayet siz öyle bir şey yapıyorsanız size hacker denmez, siteye yardım ediyorsunuz işte, fakat hackerlar hiç takmaz bile direk atarlar indexi.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al