-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kpssdelisi adlı üyeden alıntı
Haklısın hocam ne yazık ki bazı memurlar ve devlet kurumlarında işler dediğiniz gibi yürüyor pek ilgilenilmiyor herkes işi başkasına atma derdinde, mesai bitsinde evime gideyim derdinde birçoğu.. Gerekirse böyle bir durumla karşılaşıldığında uygunsuz tavrını gördüğünüz memuruda bir üst makama şikayet etmeliyiz ki düzen yavaş yavaş düzelsin.. Yasal olarak ne kadar yol varsa başvurulmalı.. Yok herhangi kötü bir durumla karşılaşıldığında hiçkimse şikayet etmez yada ettiği şikayetin takibini yapmazsada böyle gider bu sistemdeki sıkıntılar..
Hocam bu tür **************lar cirit atıyor ya adamlar o kadar isi ilerletmiski 0800 lü hat bile almıslar ben yemedim diyelim bu numarayı
Bu ülkede bu numarayı yiyecek on binler var ben sadece dedim birilerinin ocağını yakmasınlar diye aradım buldum bu bilisim suclarının numarasını inanmazsınız karsımdaki polismi sivil memurmu resmen aradığıma pisman etti
bide ayretten bilmiyorsunki il defa aramısım adam savcılıga git diyor sanki dolandırılmısımda savcılıga gidecem yahu ben sadece ihbar ediyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
Pr 4 - (3) adet sitede ücretsiz tanıtım yazısı
http://goo.gl/ZhW1nH
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu güne Kadar hiç Bir Hekırın Gelip , Kurbanını uyardığını görmedim :D Rakiplerdir ben söylim :)
Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sosyal mühendislik olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Geliştirici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam büyük ihtimal 2 program indirip kendini hacker sanan birisidir.Gerçek hacker'ın size sitenizi hackleyeceğini söyleceğini hiç sanmıyorum :)
Skala
https://mekasosyal.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
İletişim Hizmetleri
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
böyle insanları direk şikayet ediceksin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
IT Manager
-
-
Ad Soyad
İ** D**
-
-
-
Ticaret
23, (%96)
Takmayın hocam tamamen kıskançlık ve başarısızlık yüzünden bu tür alçakca şeylerle uğraşıyorlar bunlar alışmış parazitlik yapmaya başardıkları tek şey listeye bir günah daha eklemek alınteri emek verilmeden kolay yoldan elde edilen birşeye haram gözüyle bakmak lazım artık sanal dünya gerçek yaşamdan daha fazla bir rol oynuyor hiçkimse burası internet ortamı istediğimi yaparım banada birşey olmaz demesin diyen varsa sitem imzamda buyursun hacklesin neler oluyor ondan sonra görsün hodri meydan :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Dış Ticaret
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
14 15 yaşındaki bebelerdir sizi akılları sıra korkutup bir şeyler koparmaya çaklışıyorlar ne bilim forumda yetki vs.. yedeğinizi alın gerisine inan mayın eğer hack yapacak olurlarsa zaten elinizdeki bilgilerle savcılığa gidersiniz
ayrıca ip adresini kontrol edin nereden geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
28, (%100)
Eli boş çavuşlar, döner taş..... avuçlar :) 1-2 ddos saldırısı öğrenen kendini hacker sanıyor.
Zen
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yedeklerini günlük olarak al kim ne derse desin. Duyma, görme, cevap verme.
Hacklenemeyecek bir site yok. Hazır scriptler en kolay hacklenenler zaten. O yüzden iddalaşma kimseyle boşuna. Ülkemizde bu tip şeyler için öyle göz korkutucu bir ceza olmadığı için mecbur katlanmak gerek.