27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Paketişine girmemek daha iyidir.
Backlink paketi ağrı kesicilere benzer !!!
Kullandığın sürece ağrın kesilir ama bırakınca yeniden başlar ve ağrının asıl nedeni olan hastalığı tedavi etmez. Öyle de bir bağımlılık yaparki sürekli alman gerekir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yerel Firma Rehberi
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
İyi geceler,
Size blogspot.de uzantılı İstanbul ve ilçelerini kapsayan firma tanıtım bloglarımda tanıtım yazısı yayınlayarak hem anahtar kelimeden, hem site url ile link verme ve google organik hit çalışması ile ister site url veya anahtar kelime üzerinden google.com.tr üzerinden giriş yapılacak link ekleyebilirim. Tanıtım yazıları bloglardan silinmeyecektir. Paylaşımlar il ve ilçelere göre yapılacaktır.
40 blog için ücret 100 TL dir 3 ay içinde en fazla 3 kelime çalışması yapılacaktır ilk sıraya göre sıralama yükselişi olmazsa paranızın %50 iade edilecektir.
Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
35, (%100)
Hocam bütçeniz kısıtlıysa eğer, masraf etmeyin. Backlink satan arkadaşlar kazanmasın demiyorum, yanlış anlaşılmasın, süreç içerisinde backlink inşaatı yapmak en doğrusu. Direk olarak paketlerle yapılmaz bu inşaat maalesef.
Size tavsiyem sosyal medya paylaşımlarına özen göstermeniz, varsa sayfanız oranın reklamını yapın, daha kemik bir kitle oluşturursunuz ve garanticiyseniz eğer bu daha uygun bir seçenek olur.
Backlink inşaatına başlamak konusunda da ısrarcıysanız, buna paketlerle başlamayın ve hedefiniz hit yükselişi olmasın, 4 aylık siteden büyük şeyler beklemektense, süreç içerisinde iyi yerlere getirmeyi düşünün, biliyorum 100 hit fazla değil ama hit öyle tek paketle yükselmez, süreç lazım dediğim gibi.
Eğer google odaklı bir şeyler yapmak istiyorsanız backlink inşaatına kategori odaklı başlayın. Çünkü kadın blog sitesine, ekonomi sitesinden giden link etki yaratmaz hatta bahsi geçen 'inşaatı' kalitesizleştirir. Kendi kategorinize uygun sitelerden 4-5 tane link alarak başlayın, daha sonra forum tanıtımları, belki ondan sonra genel paketler olan backlink paketlerini düşünebilirsiniz, fakat daha önce hiç dış seo yapılmayan bir sitenin, temelini sağlamlaştırmak asıl önceliğiniz olmalı.