-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Denetmen
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
İyi akşamlar arkadaşlar
Daha önce hiç dış seo çalışması yapmadığım 4 aylık siteme backlink paketi almak istiyorum.
Çok büyük bir beklentim de yok.Sitemin şuan ki günlük hiti müdehalesiz 30-35 organik.
İstediğim, beklediğim şey ise kısa vadede bu sayının tekil 100 olması.
Backlink paketi satımı yapan forumda ki tüm ilanlara neredeyse mail attım ve hepsi "ıııh olmayabilir, garanti değil, biz çalışmayı yaparız gerisi kendiliğinden olursa olur" türevi yanıt verdi.Oysa sayfa başlıkları %100 İLK SIRA YÜKSELME GARANTİLİ HİTİNİZ 1 İKEN 5BİN OLACAK GARANTİLİ türevi abartı abartı şeyler.
Artık kendi kedilerine referans verip yorum mu yapıyorlar onu da bilemedim ama yorumlar da keza öyle.Bu iş böyle kolay olmasa gerek.Yine "bakın biz işimizi nasıl yapıyoruz" diye gösterdikleri yükselen kelimeler de zaten düşük rakip potansiyeline sahip benim kendi çabam ile bile yükseltebileceğim kelimeler.
Kadın bileklik gibi bir kelimeyi görsel indeks de ilk satıra, arama sonuçlarında da tozlu.com'un önüne kendi çabam ile getirdim.Kadın kolye kelimesinde şuan için 5. sayfa
Fakat kadın kol saati kelimesini ilk 500 e dahi sokamıyorum.
Beklentim bu kelimelerin sıralamasının daha da yükselmesi ve site hitimin 100 kısa vadede 100 e çıkması.
Sizden istediğim ise önerebileceğiniz, referans olabileceğiniz yada tavsiye verebileceğiniz bir backlink paketi, seo çalışması.
Tabi bütçeyi çok zorlamadan.
Şimdiden hepinize teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Üniversite
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
3 yıllık forum sitemde backlink verebilirim.Garanti etki eder fakat sadece backlink ile ne kadar etki eder bilemem.Skype: burokolo ekleyebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Denetmen
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sitemizin adı Dahaiyigiyin.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Hocam merhaba, siteniz için yardımcı olabilirim ama konuyu webmaster genelde açtığınız için uygun olurmu bilmem :S
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Freelance
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam açıkcası ilk 500 ve site hitinin 100 olması için herhangi bir çalışma yaptırmana gerek bile yok bence. İstediğin kelime de ilk 500 içinde çıkan blogspot sitelere yorum at onlardan yorum backlink al (blogspot dememin sebebi google'ın kendi servisi sonuçta daha çok önem veriyor onlar bitince normal bloglara da yorum atabilirsin) ve ufak bir facebook grup paylaşımı yapsan yeterli olur ;) gidip bu kadar küçük bir şey için ücret ödemene gerek yok
Kişisel Blog - http://ekyildiz.co
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Denetmen
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar beklediğim şey "Ooo müşteri adam para vericem diyor ben mesaj atayım" değil.Lütfen.MESAJ KUTUM DOLDU. Yapmayın.
Yalnızca tavsiye yada referans.
Yada türevi çalışmaları siz sunuyorsanız ne yapabileceğinizi bildirin ben zaten beklentimi dile getirdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Bilgisayar Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%96)
hocam paket işine itimat etmeyin. Size tavsiyem tanıtım yazısı bölümünde konu açın ve konunuz ile alakalı olan site kategorilerinden toplamda 10 siteden tanıtım yazısı alacağınızı belirtin. Bu siteleri iyi kriterlere göre belirleyin ve her site için kaliteli ve anahtar kelimenizin iyi dağılımı yapılmış 10 farklı makale edinip yayınlayın. Size masrafı makaleleri kendiniz yazarsanız ki yazmanızı öneririm, en fazla 100 TL olur. Kesin faydasını 1/2 hafta içerisinde görürsünüz. Tek önemli nokta alacağınız siteleri iyi analiz edin.(Hit, domain rank, url rank, içeriğin kalitesi gibi konularda)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Denetmen
-
-
Ad Soyad
U** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben dizi-film sitelerine reklam vermeyi düşündüm.Kadın hit potansiyeli olan siteler sonuçta.
Tanıtım yazısı yazan siteler ise maalesef hep teknoloji, oyun üzerine.Yararı olur mu ki