-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eczacı
-
-
Ad Soyad
Z** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar
Daha önce bir seo paketi almıştım forum tanıtım paketi.
Çok zararını gördüm o paketin.Sitemde "bu siteyi çevir" uyarısı çıkmaya başladı bunun haricinde domain güvenirliğim düştü felan. Bunları düzelttirmek istiyorum. Ücretli olarak destek vermebilecek biri var mı. Ya da ahref üyeliği satan biri var mıdır. Ahref üzerinden bu işlem yapılıyormuş sanırım. Nasıl yapıldığıyla ilgili bilgi verebilecek biri var mı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
merhaba backlinklerin adreslerini elinizde mi elinizdeyse bir txt dosyasına alt alta yazın yalnız bunların kötü olduğuna yüzde yüz emin olun. Ben size yardımcı olacağım bana bu listeyi gönderin bende son kez bakayım sonra size link itiraz aracı adresi vericem bu txt dosyasını yükleyeceksiniz ve Google bunları red ettiğiniz için yok sayacak.
Google disawov link sizde araştırabilirsiniz ama silinecek link dosyaları ben olmasam da bilen bir arakadaş önce mutlaka görsün
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eczacı
-
-
Ad Soyad
Z** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
teşekkür ederim hocam peki ben bunu kendim yapabilir miyim uzun yıllar ihtiyaç duyabilirim çünkü bu tarz bişiye nerden yapılıyor bu düzenlemeler
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dostum aynı bela benimde başımda bende aynı çalışmayı yaptım ve geçen ay google webmaster tools dan uyarı geldi. 3 adet bağlantıma manuel işlem uygulamış. O üç bağlantıda benim çalışma yaptığım bağlantılardı.
Webyöneticisi araçlarından silme talebi gönderdim, bir kısmı silindi bekliyorum ötekileride.
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
google webmatertools tan yapabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
eczacı
-
-
Ad Soyad
Z** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
web master tools'da nasıl yapabilirim peki
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
https://www.google.com/webmasters/tools/disavow-links
adres bu üye değilsen üye olunca yani siteni tanıtınca kullanabilirsin gmail açıkken girersen zaten otomatik üye olursun siteni ekleyip.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Backlinklerinizi buradan görüp exel dosyası olarak indirebilirsiniz, ücretsizdir.
Bir teşekkür yeterli.
https://majestic.com/reports/site-explorer/
1 kişi bu mesajı beğendi.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....