-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
M** H**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Öyle bir problemle karşılaştım ki, çözüleceyine hiç inam kalmadı. Galiba dolandırıldım. Demek imzamdakı sitemi burda jnrforum adlı üyeden aldım. Hatırlıyorsanız bir konu vardı 100 tlye film sitesi. O zaman benim yoncu hesabım yok idi, yani açamadım. Yoncu Azerbaycan uyruklu kullanıcı kabul etmiyordu. Sonradan yoncuyle iletişime geçip kendi adıma hesab açıb üye oldum. Jnrforum adlı wmaraci üyesine defalarca yazdım ki, alan adını benim hesaba devr etsin. Lakin her defasında bir bahane uydurup yapmadı. Şimdi de forumda uzaklaştırılmış hiç burada bulamıyorum. Skype adresine yazdım, hala cevap yok. Onu tanıyan kimse var mı? Ve ya onun tel no kimdese varsa bana versin lütfen
Ve ya başka çözüm yolu biliyorsanız yardım edin...
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
Skype adresini verirsen biz iletişime geçmeye çalışalım, ya da yoncuyla iletişime geçip konunun linkini ödeme kanıtını felan atarsan belki domaini senin üzerine geçirirler
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam arkadasın uzaklaştırıldığı konuda siz bide olaydan sonra onunla ilgili yorum yapmıştınız olumlu ben öyle hatırlıyorum. adınıza çok üzüldüm ama 10 liralık şey için forumdan atılmasına üzülüyordum boşuna değilmiş moderatör bizden daha uzak görüşlü helal olsun.
Ek Olarak:
http://wmaraci.com/forum/sikayetim-var/hit-kabusum-207686-3.html
konu buydu doğru hatırlamışım.
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
prensipler
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mecid adlı üyeden alıntı
Evet. Ben insanlara inanırım. Hatta şimdi bile inanıyorum ki arkadaşın işleri çok diye benim mesajımı görmemiş. Jnrforuma 42 dolar ödeme yapmışım.
hocam kusura bakmayın ama bana attığı özel mesajı gördünüz sanırım ben o atıldıktan sonra paylaştım bu üslupta birisinden çok fazla şey iyi umut ediyorsunuz meblağ üstelik bu sefer hatırı sayılır :(
tarafımızca forumun kullanımına son verilmiştir. kullanıcı adımızla ilgili yasal hakkımız saklıdır.