-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Konuyu hortlatıyorum :)
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
sevkiyat
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
internetle geç tanışmış bi toplum olarak hala face ve tivıt gibi beğen dürt sekmeleriyle uğraşan bir milletiz.
bizim internetten para kazanmamız için insanların sosyal medyadan sıkılmaya başlamış olması lazım. şimdi bakıyorum ne sıkılması gayet mutlular interneti faceden ibaret sananlar bile var. vikipediyi sor bakalım kaç kişi biliyor, adam 120 kilo açıp bi diyet makalesi okuyayım demiyo facede siyaset koşturuyo bizde para kazanacağız diye bekliyoruz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HoRoZz
www.horozz.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
girdikleri siteleri dibine kadar sömürüm tek bir reklam tıklamayan kitleye türk internet kullanıcısı denir..
Çok güzel bir olaya değinmiş arkadaşım.. Tebrikler..
www.horozz.net - www.mekan.me - www.icsel.net
emre7
emreguney.info
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Hocam kelime kelime katılıyorum. Hatta maalesef bende bu forumda asla bir daha sitemin linki gibi şeyleri paylaşmama kararı almıştım. Çünkü ya emek hırsızları çıkıyor yada reklama tecavüz edenler.
InfiniTheme Profesyonel Magazin - Teknoloji Wordpress Teması Çıktı (Konularımdan ulaşabilirsiniz.)
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de işimi hobi yapmasam valla çekilecek alan değil, herkes bir birinden fazla para kazanmak istiyor. Haliyle şuan çöp site çok fazla, benim asıl alanım müzisyen olacak. Hayalim şarkıcı olup, piyasada güzel işler çıkarmak lakin bu evde ve halde işimiz zor.