-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba,
Şimdi herkes takmış kafaya özgün, orjinal. Şu iki kelimeden artık gına geldi.
Ben şimdi desem ki geçen ay adsenseden 10.000 TL kazandım sitemin adresi de şudur. Olacakları size söyleyeyim.
Ergenler hemen adsense reklamlarıma tıklama yapacak. Program kuracak beni banlatmaya çalışacak.
Lamerler DDoS saldırılarına başlayacak. Daha lamerler index atmaya çalışacak.
Bazıları nasıl yaptın? Özgün mü yazdın, orjinal mi oldun diye soru soracak. Ve bunu soranlar sanacak ki ben 1 sene önce bilgisayarın ne olduğunu öğrendim, 6 ay önce sitemi açtım, şimdide o kadar kazanıyorum. 5 sene boyunca her gün özgün yazsan belki ayda 10.000 kazanırsın. Ama yinede sanmıyorum.
Aynı gerçek hayattaki gibi düşün. Senin zengin olma ihtimalin ne kadar? İnternette o ihtimalin 1/10 u kadar zengin olma ihtimalin var. Kısaca bence buradaki kimse internetten zengin olamayacak.
Peki Türkiye'de neden olmuyor?
Çünkü biz millet olarak çekemiyoruz. Parayı bulup barlarda, pavyonlarda mankenlerle yememden, son model arabalarla gezmemden korkarsınız.
Çünkü kaliteli iş yapmıyoruz. Yapacak kapasitesi olan adamda az.
Çünkü ortam müsait değil. Ülkenin birçok sorunu varken yeni yatırımlar yapmak oldukça tehlikeli. Parası olan adam için söylüyorum bunu. Yani sağlam yatırım yapacak olan.
Çünkü devlet yaptığın her işin ortağı. %18 KDV, %20 Gelir Vergisi. Devlet açacağın her işte sana ortak anlayacağın. Destek yerine köstek oluyor çoğu zaman.
Çünkü kimseye güvenemiyoruz. Birine sırtımızı dayamaya korkuyoruz. Miras için birbirini öldüren kardeşler varken paramızı kime emanet edebiliriz?
Daha çok fazla çünkü var. Biz her alanda dünya ile yarışacak kapasitede bir devlet haline gelmeden internet aleminde de başarılı olmamız mümkün değil. Daha çok fırın ekmek yiyecez. İnternet dünyasında iş yapacak adam bulmak, tekstil sektöründe son ütücü bulmaya benzemiyor maalesef. O seviyelere geldiğimizde bir şeyler yapabiliriz. Ama o zamanda atı alan Üsküdar'ı geçmiş olacak.
24 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Turizm
-
-
Ad Soyad
E** İ**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Doğru söze ne hacet! :) Bravo güzel tespitler...
Hazır Makale ve İçerik Siparişi | MakaleyazNET
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Feel
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
takiplekazan Çok doğru bir tespit tebrik ederim seni
Kriptokulis.com | Bitcoin & Altcoin Bilgi Paylaşım Forumu
samit12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dogru banlatıp adamın ekmegine mani olanlar çok türkiyede nasıl özgün girdin diyecenize blog haber sitesiniz bırakın tutacak bişeler açın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
312, (%100)
Adsenseden para kıranları siz Türk sitelermi sanıyorsunuz? Adamlar açıyor ingilizce sağlık, moda, nice vb ne varsa iyi bir çalışma yapıyorlar Adsense tık başı Türkiyeden 1 TL alacagına 4 TL alıyorlar.
Burada bu işi söylemeyen uyanıklar çok, şuan oturmuş sinsi sinsi gülüyorlar keşke bunları kimse söylemese birisi diye. :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
dem
Durma çalış !
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Elektrik-Elektronik Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
başlık yanlış olmuş,"ülkemizde internet sektöründe neden yükselemiyoruz" olmalıydı
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Çok büyük projelerde bile "gelin beraber kazanalım, birlik olalım" diyip ekmeğime davet ettiğim kişiler; para kazanmak, büyümek, önemli bir işe imza atmayı tercih etmedi. Etmemeleri bir yana; bizim işimize çomak sokmaya, hatta kendisi aynısını yapmaya çalıştı bizi bitirmeyi deneyip.
Peki sonuç? Biz yolumuza devam ediyoruz. Onlarda halen başka başka kişilerin işlerine çomak sokmaya, ipe sapa gelmez şeylerle (hesap çalma, site patlatma, hack, warez vb) zaman geçirmeye devam ediyorlar.
Neden birlik olup güzel şeyler yapmıyoruz? Çekemiyoruz! Sabredemiyoruz. Hemen kısa yoldan para gelsin istiyoruz. Olmaz!
Yazacak çok şey var...
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Defacer
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu sadece internet ortamında değil maalesef ülkemizde birçok konuda durum böyle.
Destek olmak yerine , bir kazancı olmayanlar bile yanlış adımlar atıyor.
Örneğin ülkemizde kitap okuma oranı çok düşük bu demektir ki millette inceleme,detayına girme isteği
Yok.Bu durumda günümüzdede görüyoruz ki internet ortamında insanlar bedavasına bakıyor.
Türkiye'de illegal ve bedava olan sektôrler tutuyor bence torrent,hile gibi..
Diğer alanda tutuyorsada ya hakettiği geliri alamıyor yada bu durum eskiden geçerliydi.
Gün geçtikçe bu durumun dahada kötüleştiğini düşünüyorum.