Hocam bunu yapiyorlar benm 20$ paramin ustune oturdular resmen ben bıraktm o siteyi bi gönderiyorlar bi göndermiyorlar 10 kere ticket attım cevap yok bc.vc artık güvenmiyorum
Hocam gerçekten türk bir firmaya bu davranışı hiç yakıştıramadım. Madem ödemeyi yapmayacaksınız bari iyi veya kötü bir cevap verin. Sitedeki iletişim bölümünü resmen süs diye koymuşlar oraya. şikayetvar.com 'ada şikayet ettim.Umarım en yakın zamanda iletişime geçerlerde ben ve sizin gibi diğer mağdur olan arkadaşlarımızın sesini duyurmuş oluruz.
Ek Olarak:
Ondan iyisi de yok ama hangi link kisaltma sitesini kullanalim baska hepsi cok cok az rakamlarda fiyat veriyor
rkorkmaz her ne kadar piyasada bulunan link kısaltma sitelerinin hepsi verilecek olan ücreti doğru vermesede, tık sayımlarını doğru düzgün yapmasada hiç vermemesinden iyidir. bc.vc den ödeme alan arkadaşlarda var. Benim talihsizliğimemi geldi anlamadım. En yakın zamanda adfly denemeyi düşünüyorum açıkcası. Eğer bu yaşadığım durum talihsizlikse umarım bu talihsizlik adfly 'dada başıma gelmez.