lostyazilim
tr.link

Biliyorum. Hepinizin başında bu Google derdi var.

55 Mesajlar 4.974 Okunma
lstbozum
tr.link

loadmaster loadmaster WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.04.2016
  • Yaş/Cinsiyet 54 / E
  • Meslek devlet memuru
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** P**
  • Mesajlar 226
  • Beğeniler 25 / 67
  • Ticaret 15, (%100)
Hocam siteler iyileştirilecek başka çıkış kalmadı, köprüden önce son çıkış.

Pr çoktan bitti. Backlinkler bitmek üzere, tanıtım yazısı alakalı sitelerden no follow olacak, özgün içerik (hem yazı hem resim hemde video) interaktif site, yorum yapılabilecek, online yardım gibi.
Hızlı mobil site (AMP şart) ayrı, hızlı masaüstü site ayrı indeksleniyor, SSL her siteye ayrı IP

Yani site karşındaki kullanıcıyı dikkate alacak, az ziyaret alan URL ler düzeltilecek, onedio tarzı kolay içerik, her telden çalan siteler bitti. Lokal ürün satanlar business olmalı.

Yani o 200 allogritma yanına yapay zekayı aldı 1 Marttan beri günde en az 2 olmak üzere tüm siteleri geziyor.

Temmuz 2018 de google chrome güncellemesi ile SSL olmayan siteleri güvenli değil olarak işaretleyip dalgalanmayı bitirecek.

wmaraci
reklam

altaybilgin altaybilgin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Ekonomist
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** B**
  • Mesajlar 621
  • Beğeniler 105 / 148
  • Ticaret 0, (%0)
bu güncellemede trafik kaybından ziyade sitesi direk spama giren ve site:domain.com aramasında sonuç yok alan oldu mu? belkide şu an dalgalanma algoritmanın tam gelmeyişindendir.

Hayat sıradan bir bakış açısıdır.

agrisinaiyigelen agrisinaiyigelen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
altaybilgin Site:domain.com sorgusu çıkmıyorsa direk tam spam :) bir kaç güne mesaj gelir.

loadmaster Doğru söylüyorsunuz hocam ssl olayına kesinlikle katılıyorum. Dofollow link alan sitelerde birer birer tam spam yiyecekler. Bunu da buraya yazayım.

Tam spam yiyen olursa ücreti mukabilinde yardımcı olurum. 1 günde tam spam cezasından çıkmışlığım var.

Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.

theredor theredor kötülerinsin sen dünya Kullanıcı
  • Üyelik 08.04.2017
  • Yaş/Cinsiyet 23 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 696
  • Beğeniler 238 / 238
  • Ticaret 5, (%100)
3 gün oldu hala ggg yaptığım içerik ve sonraki girdiğim içerik index almadı, pingleme yaptım ve google site ekleme kısmından bir daha ekledim, yok... Almıyor index. Rakip sitem var ve daha önce copy pastle olarak içeriğimi çalmıştı şimdi 3 gün oldu index alamadım ve çalınacak korkusu var içimde :)

wmaraci
wmaraci

agrisinaiyigelen agrisinaiyigelen WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2017
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 139
  • Beğeniler 31 / 18
  • Ticaret 0, (%0)
theredor sıkıntılı hocam ya bende de ggg çalışmıyor. ne olacak bu halimiz
theredor

kişi bu mesajı beğendi.

Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al