-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
drofa adlı üyeden alıntı
Kesinlikle haklısınız. İlaç önermek internetten kesinlikle olmaz. Bilgi internette şifa doktordadır. Bir semptom bir sürü hastalığa işaret edebilir. Ancak önemli olan semptomların tamamından yola çıkılarak yapılacak olan lab ve ileri tetkikler, ön tanıdır. Bu da anca hasta ile beraber gerçekleşir. İnternetten bilgi vermek , ileri tıp dışında yöntem anlatmak dışında yapılabilecek bir şey yok. internetten tedavi olmaz.
Bilgi internette olabilir ancak tedavi doktorda.
Katılıyorum hocam. Okurlarıma son söylediğim cümle her zaman bu oluyor. Tedavi sadece doktorda...
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sizde de bu durum var mı bilmiyorum ama 2 gün önce makale yazdım ve ggg yapmama rağmen hala index almadı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
theredor Ben onu günccellemenin ilk günlerinde yaşamıştım. Ki GGG hala çalışmıyorsa güncelleme devam ediyor demektir. İşin sonunda umarım zararlı çıkmayız. Pinglemeyi denediniz mi ?
Günde iyi hit alan sağlık sitesinde reklamınızı yapabilir tanıtım yazınızı yayınlayabilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
http://mass-ping.com al buradan pingle yazını... işe yarayacaktır.
theredor
kötülerinsin sen dünya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
url ekleyip pinglemesi için start verdim bakalım, inşallah güncelleme olayı hemen biter de makalem index almadan çalınacak korkusu kalmasın içimizde :)
koz4
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** O**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bence sistem tekelleşti nedenmi
Eğer içerik artık önemli ise kendimden örnek vereyim 2 adet sitem var biri imzadaki sitem tarih üzerine biri de kadın blog
İkisinde de ortak nokta yazıların tamamının özgün ve yaklaşık 400 kelime üzerinde yaklaşık 300 un üzerinde yazı bulunması
Bu son goggle değişikliğinde kadın blog hiti yaklaşık yarıdan aza düştü günlük hit 250 kişi iken şu an 100 un altında günlük
Tarih sitem günlük 3.5 k iken hafif yükselme yaşadım o konuda iyi sorun olmadı
Bence yeni durumda yüksek hitli siteler onu açılırken yeni başlayanlar ve az hitliler artık Google tarafından istenmeyen durumda sanırım
Yeni site açan arkadaşım teknoloji sitesi 1 ayı geçti organik hit 0 nerdeyse özgün günlük yazdığı halde
Şu noktaya katılıyorum SEO taktikleri öldü artık
Benim açımdan Google özgün içeriğe önem vermeye başladı ise güzel bir durum zaten SEO işine inanmayan biriyim
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
koz4 hocam seoya inanmmıyorum kısmınıza katılmıyorum. SEO'nun neler yapabildiğini kendi gözlerimle gördüm. Gerçekten çok işe yaradığı zamanlarda oldu. İnterneti PR çalışması gibi birşey bu. Öte yandan diğer dediklerinize katılıyorum. Benımde hitim de biraz artış var. geçenlerde sosyal medyalardan +3K kadar bir tık aldım. Keşke devam etseydi. Elim kalbimde izliyordum analytics verilerini :))
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
loadmaster Google kısmen adil. Hak eden bir sürü sayfayı spama düşürdüğüne şayit oldum.