-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar sorumu başlıkta belli ettim ancak yinede aklıma takılan soruyu ve yaptığım deneyimleri sizlere anlatıyım.
Hep bir internet sitem olsun ordan en sevdiğim iş olan makale yazarak para kazanmak istemişimdir ancak bir süre devam ettikten sonra türkiye devlerinin arasında yes almak çok zor. Ancak bir başka fikrim daha var teknoloji ve sanal ortam ile ilgili bir site açıp oraya biriktirdiğim yazıları güngün atma fikrim var ama o işe girmeden önce daha karlı bir sektör varmı hangi sektör üzerine açmalıyım siteyi .
İnsanların ihtiyacınımı karşılayım yoksa eticaret sitesimi kurayım yoksa bir blog mu açıyım habermi? Veyahut sizin uğraştığınız güzel bir getirisi olan bir pozisyona mı yöneliyim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dipnot illegal olmayan sektörler hile satışı takipçi satışı o tarz işlere pek giresm yok
AYJANS
Webmaster & Sosyal Medya
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster & Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
83, (%100)
Niche site sürümü oluşturabilirsiniz.
İyi kazanç elde edersiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
20 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
tavsiye için teşrkkürederim hocam konuyu birazdaha açabirmisiniz
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Allah yardım etsin hocam, önce bu temenniyle başladım. Çünkü zor iş üstad. Bana göre herkesin söylediğini acilen unut.
Sevdiğin birşey yapmazsan, ilgi duyduğun birşey, sıkılacaksın hocam.
Öyle ha diyince olmuyor, sabredeceksin bir kere. Öncelikle bütün var olan işlere bak. Hepsi aynı şekilde ilerlemiş. Belki şuan Türkiye’de sadece 100000 fazla teknoloji bloğu vardır. Neden? Webtekno para kazandı. Veya haber sitesi vardır. Niye? Mynet büyüdü.
Bak hocam otur sevdiğin bi sektör bul. Eğlendiğin gerçekten bilgi sahibi olduğun. Sonra onunla ilgili ne kadar site varsa gir çık bak incele. Detaya in, hangi site ne veriyor sen neyi daha iyi yapabilirsin.
Sonra yaz hepsini, projelendir, kullanacağın etiketlerden, sosyal medya hesaplarındaki postlara kadar. Sonra önüne bi hedef koy. ( min 6 ay ) sonra bu siteden kazancı unut, ama sakın ihmal etme.
6 ay sonunda kazanmazsan gel ben burdayım, tekrar konuşalım. Yardıma ihtiyaç olursa da seve seve vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışırım.
Yazım hatalarının kusurabakma, hafta sonu diye hiç uyumadım. Yarında iş var uyusam mı? Uyumasam mı diye derin düşüncelere daldım:)
İyi geceler...😂
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mobil uygulama yaptır insanlığın yararına hocam madem sektör diyorsun bu insanlara fayda sağla mesela sadece ve sadece ufak bir fatura takip uygulaması yok doğru düzgün yaptır bir tane premium üyelik koy 10 TL ye yada 20 TL ye müşterilere faturaları hatırlatsin odendi ödenmedi simgesi olsun yeter başka bir işlevi olmasa da olur
Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ne yapacağını bilmiyorsan hiç bir şey yapma
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
H** N**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hangi işe gireceğiniz sizin kişisel yetkinlikleriniz ile alakalı siz hangi alanda başarılıysanız o alanda ilerleyin
s1b3r
Asker yolcusu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** Ü**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Nasıl bir kazanç sağlamak istiyorsun? Adsense mi? yoksa pre üyelik gibi satışlardan mı?