Allah yardım etsin hocam, önce bu temenniyle başladım. Çünkü zor iş üstad. Bana göre herkesin söylediğini acilen unut.
Sevdiğin birşey yapmazsan, ilgi duyduğun birşey, sıkılacaksın hocam.
Öyle ha diyince olmuyor, sabredeceksin bir kere. Öncelikle bütün var olan işlere bak. Hepsi aynı şekilde ilerlemiş. Belki şuan Türkiye’de sadece 100000 fazla teknoloji bloğu vardır. Neden? Webtekno para kazandı. Veya haber sitesi vardır. Niye? Mynet büyüdü.
Bak hocam otur sevdiğin bi sektör bul. Eğlendiğin gerçekten bilgi sahibi olduğun. Sonra onunla ilgili ne kadar site varsa gir çık bak incele. Detaya in, hangi site ne veriyor sen neyi daha iyi yapabilirsin.
Sonra yaz hepsini, projelendir, kullanacağın etiketlerden, sosyal medya hesaplarındaki postlara kadar. Sonra önüne bi hedef koy. ( min 6 ay ) sonra bu siteden kazancı unut, ama sakın ihmal etme.
6 ay sonunda kazanmazsan gel ben burdayım, tekrar konuşalım. Yardıma ihtiyaç olursa da seve seve vaktim oldukça yardımcı olmaya çalışırım.
Yazım hatalarının kusurabakma, hafta sonu diye hiç uyumadım. Yarında iş var uyusam mı? Uyumasam mı diye derin düşüncelere daldım:)
İyi geceler...😂