lostyazilim
tr.link

Blogumda oyun torrentleri paylaşmak istiyorum.

16 Mesajlar 1.928 Okunma
lstbozum
tr.link

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)

Melek adlı üyeden alıntı

"[COLOR=#000000]Torrentten zarar gelmez çünkü sorumluluk yükleyene aittir." Bu söze katılmıyorum. Yükleyen adamda sorumluluk olduğu gibi bunu sitenize koymanızla sizde ortak olmuş oluyorsunuz. Zamanında dizi, film, mp3 üzerine bir sitem vardı uploadları ben yapmadığım halde mahkeme kararı ile kapatılmıştı site. Yaptığım tek şey ise x sitesinden paylaşımın linkini alıp kendi sitemde paylaşmam :)[/COLOR]

İçerik sağlayıcıyla ilgili bir madde vardı bilişim suçlarında. İçerik sağlayıcı sağladığı içerikten sorumludur diye. Sonuçta biz sadece o sayfaya bağlantı veriyoruz. İçeriği biz yüklemiyoruz/sağlamıyoruz. Sizin dediğinizde doğru olabilir ama. Zaten Bi düze çıkayım da blogda güzel bir bahar temizliği yapacağım. Warez ve Torrent gönderilerden kurtulup tertemiz bir blog yapmayı düşünüyorum. Hani derler ya hiç beklemediğiniz anda kapınızı çalıp sizi alırlar diye. Her yaptığım paylaşım için bunu düşünüyorum vallahi. Paranoyak olmadan gönderilere bir ayar çekeceğim.
GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

Are you alright?
wmaraci
reklam

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

kerimptk adlı üyeden alıntı

Peki melek hanım bu karadan önce size uyarı felan verdilermi içerikleri temizleyin vs gibi.

Normalde mail ile iletişime geçmeleri gerekiyorlardı fakat kapatılan sitem için her hangi bir mail almamıştım yetkili kişiden. Mesela ondan sonra online film yayınladığım sitemde bir filim için yapım şirketi avukatından mail gelmişti uyarı olarak kaldırmıştım ve bilgi olarak dönüş yapmıştım. Ama dediğim gibi ilk domainimde böyle bir uyarı almamıştım.

furkanozden adlı üyeden alıntı

İçerik sağlayıcıyla ilgili bir madde vardı bilişim suçlarında. İçerik sağlayıcı sağladığı içerikten sorumludur diye. Sonuçta biz sadece o sayfaya bağlantı veriyoruz. İçeriği biz yüklemiyoruz/sağlamıyoruz. Sizin dediğinizde doğru olabilir ama. Zaten Bi düze çıkayım da blogda güzel bir bahar temizliği yapacağım. Warez ve Torrent gönderilerden kurtulup tertemiz bir blog yapmayı düşünüyorum. Hani derler ya hiç beklemediğiniz anda kapınızı çalıp sizi alırlar diye. Her yaptığım paylaşım için bunu düşünüyorum vallahi. Paranoyak olmadan gönderilere bir ayar çekeceğim.

Yanlış bilgilendirmek istemem ama domainim kapandığı zaman biraz bu konuda araştırma yapmıştım. Bu süreç şu şekilde işliyormuş; domainler tespit edildikten sonra liste çıkartılıyormuş. Ondan sonra sitelere erişim kesiliyormuş. Hatta bu listelerden bir kaç önce geçtiğimiz yıllarda nette çok paylaşılıyordu ve bir tanesinde benim sitemde yer alıyordu. :)

kerimptk kerimptk Youtuber Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici / Youtuber
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad K** P**
  • Mesajlar 1440
  • Beğeniler 194 / 234
  • Ticaret 46, (%100)

Melek adlı üyeden alıntı

Normalde mail ile iletişime geçmeleri gerekiyorlardı fakat kapatılan sitem için her hangi bir mail almamıştım yetkili kişiden. Mesela ondan sonra online film yayınladığım sitemde bir filim için yapım şirketi avukatından mail gelmişti uyarı olarak kaldırmıştım ve bilgi olarak dönüş yapmıştım. Ama dediğim gibi ilk domainimde böyle bir uyarı almamıştım.

:) Teşekkürler bilgi için paylaşmadan önce biraz daha araştırsam iyi olacak gibi Ne kadar çok tecrübe o kadar az risk

Abone Ol : www.youtube.com/@kerimpotuk

Melek Melek Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.12.2010
  • Yaş/Cinsiyet 34 /
  • Meslek
  • Mesajlar 781
  • Beğeniler 224 / 218
  • Ticaret 1, (%100)

kerimptk adlı üyeden alıntı

:) Teşekkürler bilgi için paylaşmadan önce biraz daha araştırsam iyi olacak gibi Ne kadar çok tecrübe o kadar az risk

Oyunun demo sürümünü paylaştığınız zaman bir sorun olmaz sanırım. Ama crack ile birlikte paylaşılan konular maalesef sıkıntılı oluyor. Ama açıkçası bu iş şans o kadar paylaşım yapan site varken içlerinde en olmadık siteleri gidip buluyorlar :)
kerimptk GizemliLORD

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Batuhan Batuhan Kendine webmaster Kullanıcı
  • Üyelik 08.05.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad B** B**
  • Mesajlar 3455
  • Beğeniler 783 / 1009
  • Ticaret 1, (%100)
Torrent dosyaları, kendi başlarına bir anlam ifade etmezler. Torrent dosyası içerisindeki adreslerden veriler çekilip indirme işlemi tamamlanırsa indirilen dosya illegaldir.

Yani, teoride bu böyledir. Ancak pratikte işler biraz değişiyor, yerinde olsam bu sektörden uzak durmaya bakarım.
kerimptk

kişi bu mesajı beğendi.

furkanozden furkanozden Geleceğe hazır mısın? Kullanıcı
  • Üyelik 25.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Blogger
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad F** Ö**
  • Mesajlar 2462
  • Beğeniler 98 / 442
  • Ticaret 2, (%100)
Olan yine ziyaretçilere olacak. İndirme linklerinin hepsini demo'ya satın alma sayfasına yönlendirince mağdur olacak hepsi ama bu bizim iyiliğimiz için sonuçta :) Warezle arama sonuçlarında yukarı çık çık sonra bas demoyu bas satın alı. Oldu mu şimdi :D
kerimptk

kişi bu mesajı beğendi.

Are you alright?
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al