-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** Ö**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Yaklaşık 8 ay önce kurduğum sitemden 3. ayın sonunda gelir elde etmeye başladım. Ve şu zamana kadar 1000tl civarı gelir elde ettim. Hakkaten can suyu oldu bana. Temel prensip para olmasa da para kazanmanın yolunu da kolluyorum. Sonuçta muazzam emek harcıyoruz.
Hit olarak da ilk haftalardan beri 5-10 google organik hit geliyordu, şu an geldiğim noktada 500üstü organik hit geliyor. Sosyal medyada nerdeyse hiç etkin değilim. Seo vs de hiç yaptırmadım. Bir nokta daha belirteyim, her gün bir yazı girmeye çalışsam da genelde iki günde bir yazı ancak girebiliyorum.
J1DOJ
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Yazılım, Geliştirici...
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben Kendi Adıma Söyleyeyim Web Sitemizi Açtığımızda İlk 1 İle 2 Ay Arası Çok Bir Bekletimiz Olmadı Hit Bakımından Ama Açtıktan 5 Ay Sonra Günlük Hiç Yoktan 500 İle 700 Kişi Arası %70'i Google Üzerinden Organik Geliyordu Öylede Devam Etti Şuan Günlük 2.k - 3.5K Arası Değişmekte Hala Daha %070'i Organik Diğer Kalan Yüzdede Sosyal Medya Üzerinden :)
Yani Hemen Blog Açan Yığınla İçerik Giriyor Ki Eminim Yarısından Fazlası Kopya :) 2.3 Gün Sonra WM Forumlarına Gelip Vay Efendim Bloguma Şukadar İçerik Var Ziyaretci Gelmiyor Yok Efendim Şu :)
Kısaca Böyledir :)