lostyazilim
tr.link

Blogunuzdan Ne Zaman verim almaya başladınız?

35 Mesajlar 3.361 Okunma
lstbozum
tr.link

sinans1996 sinans1996 twitch.tv/romanticarcher Kullanıcı
  • Üyelik 01.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Twitch Partner Streamer
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad S** İ**
  • Mesajlar 1225
  • Beğeniler 110 / 260
  • Ticaret 20, (%90)

teknolojikforum adlı üyeden alıntı

Hocam blogumda bir türlü anahtar kelime ekleyemedim. Ekliyorum ancak analizlerde çıkmıyor. Yardımcı olur musunuz?

belirlediğiniz anahtar kelimeleri içeriklerinizde kullanıyor musunuz ?

Sosyal olan her şey.
wmaraci
reklam

teknolojikforum teknolojikforum AdSense Kullanıcı
  • Üyelik 15.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Konya
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 451
  • Beğeniler 169 / 49
  • Ticaret 2, (%100)

sinans1996 adlı üyeden alıntı

belirlediğiniz anahtar kelimeleri içeriklerinizde kullanıyor musunuz ?

Evet mesela anatomi etiketlerde genelde kullanırım.

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)
Yaklaşık 8 ay önce kurduğum sitemden 3. ayın sonunda gelir elde etmeye başladım. Ve şu zamana kadar 1000tl civarı gelir elde ettim. Hakkaten can suyu oldu bana. Temel prensip para olmasa da para kazanmanın yolunu da kolluyorum. Sonuçta muazzam emek harcıyoruz.

Hit olarak da ilk haftalardan beri 5-10 google organik hit geliyordu, şu an geldiğim noktada 500üstü organik hit geliyor. Sosyal medyada nerdeyse hiç etkin değilim. Seo vs de hiç yaptırmadım. Bir nokta daha belirteyim, her gün bir yazı girmeye çalışsam da genelde iki günde bir yazı ancak girebiliyorum.

J1DOJ J1DOJ Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Web Yazılım, Geliştirici...
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** D**
  • Mesajlar 296
  • Beğeniler 0 / 82
  • Ticaret 0, (%0)
Ben Kendi Adıma Söyleyeyim Web Sitemizi Açtığımızda İlk 1 İle 2 Ay Arası Çok Bir Bekletimiz Olmadı Hit Bakımından Ama Açtıktan 5 Ay Sonra Günlük Hiç Yoktan 500 İle 700 Kişi Arası %70'i Google Üzerinden Organik Geliyordu Öylede Devam Etti Şuan Günlük 2.k - 3.5K Arası Değişmekte Hala Daha %070'i Organik Diğer Kalan Yüzdede Sosyal Medya Üzerinden :)

Yani Hemen Blog Açan Yığınla İçerik Giriyor Ki Eminim Yarısından Fazlası Kopya :) 2.3 Gün Sonra WM Forumlarına Gelip Vay Efendim Bloguma Şukadar İçerik Var Ziyaretci Gelmiyor Yok Efendim Şu :)
Kısaca Böyledir :)

wmaraci
wmaraci

EranKucuk EranKucuk Oyun Medyası Kullanıcı
  • Üyelik 26.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 923
  • Beğeniler 356 / 355
  • Ticaret 35, (%100)

J1DOJ adlı üyeden alıntı

Ben Kendi Adıma Söyleyeyim Web Sitemizi Açtığımızda İlk 1 İle 2 Ay Arası Çok Bir Bekletimiz Olmadı Hit Bakımından Ama Açtıktan 5 Ay Sonra Günlük Hiç Yoktan 500 İle 700 Kişi Arası %70'i Google Üzerinden Organik Geliyordu Öylede Devam Etti Şuan Günlük 2.k - 3.5K Arası Değişmekte Hala Daha %070'i Organik Diğer Kalan Yüzdede Sosyal Medya Üzerinden :)

Yani Hemen Blog Açan Yığınla İçerik Giriyor Ki Eminim Yarısından Fazlası Kopya :) 2.3 Gün Sonra WM Forumlarına Gelip Vay Efendim Bloguma Şukadar İçerik Var Ziyaretci Gelmiyor Yok Efendim Şu :)
Kısaca Böyledir :)

Hocam forumda işi bilen kişilerden birisi olduğunuzu biliyorum, öncelikle elinize sağlık. Merak ettiğim 2 soruyu cevaplaesanız çok mutlu olurum.

1. Hep özgün yazdım, ortalama kaç içerikten sonra kendi giderleri dışında kazanç sağlar blogum sizce ? İmzada var bu arada.

2. Bu hitlerle reklam kazancınız nedir acaba ?

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al