lostyazilim
tr.link

bootstrap gibi bir proje yapsam

13 Mesajlar 2.045 Okunma
acebozum
tr.link

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Kodlamaları dilimize aktarmak için bile ingilizce uzmanı olmak gerekir. Zamanında böyle çok proje düşünüldü hiç biri tutmadı , emin olun ingilizce öğrenmek daha kolay olur . Mesela sen Response.Writeline("Merhaba"); şu kod cümleciğini Satıra.Yazdır("Merhaba"); Şeklinde tasarlamakdan bahsediyorsun sanırım başarılar :)

hayır benim demek istediğim başta küçük işlerle uraşacağım css de menulerin cssleri olcak yani biri
yazdığında otamatik menü sabit olacak ve cssleri otamatik şablonca olacak .

googleasistan
webimgo

Mehmet Tahta Mehmet Tahta Human Geek Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Data Scientist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)

KadirKC adlı üyeden alıntı

ne gibi katkıta bulunabileceğizki ama hepte yabancılara muhtaç olmuyormuyuz açıkcası çoğu yer ingilizce türkçe olsa ve türk yapımı olsa daha iyi olmazmı :)

KadirKC adlı üyeden alıntı

ordaki muhtaç olma derken farklı manada kullanmak istemiştim mesala ben ingilizceden anlamam onlarla uraşçağımıza türk icatı daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Hayır daha iyi olmaz. Teknoloji, bilim dili ingilizcedir. Her şeyden önce ingilizce öğrenmen daha iyi olacaktır. Sana tavsiyem ingilizce öğrenip dünyada neler olup bittiğini takip etmen yönünde olur.

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı

Hayır daha iyi olmaz. Teknoloji, bilim dili ingilizcedir. Her şeyden önce ingilizce öğrenmen daha iyi olacaktır. Sana tavsiyem ingilizce öğrenip dünyada neler olup bittiğini takip etmen yönünde olur.

ingilizcede hiç sevmediğim bir dil :(

codex.wordpress.org daki anlatımları bile arkadaşıma çevittiriyorum sağolsun çeviriyor :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al