lostyazilim
tr.link

bootstrap gibi bir proje yapsam

13 Mesajlar 1.990 Okunma
acebozum
tr.link

KadirKC KadirKC WORDPRESS Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)
bootstrap gibi bir proje yapsam sizce Türkçe classlar kullanarak ve türkçe butonlar kullanılsa, tutarmı veya türkiyeden kullanan çıkarmı mantığım ise 1tane css dosyası oluşturacağım css dosyasının içinde hazır buton kodları hazır menü kodları hazır footer kodları gibi ekliyeceğim daha sonra yazdığımızda hiçbir kodlamaya gerek kalmadan otamatik olarak yapılmış olacak hem bu sayede css bilgisi iyi olmayan arkadaşlarda kullandığında uğraşmamış olacaktır.

kısaca böyle birşey yapsam işe yararmı ?

wmaraci
reklam

sorueki sorueki WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2014
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek Memur
  • Konum Mardin
  • Ad Soyad S** i**
  • Mesajlar 1977
  • Beğeniler 639 / 720
  • Ticaret 3, (%100)
http://wmaraci.com/forum/beyin-firtinasi/beyin-firtinasi-turkce-php-framework-46003.html

http://wmaraci.com/forum/php/amerikayi-yeniden-kesfetmeye-karar-verdim-yorumlarinizi-bekliyorum-208775.html

Belki benim görmediğim daha başkada vardır.

Durgun sular derin akar.

• Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

1. okudumda 2.yi okumaktan biraz kaçındım daha doğrusu özet olarak geçtimde yapan var ancak hala kararsızım bende yapmayı denemelimiyim eğer yapmayı isteyen varsa tek başıma yapmak istemem bu işi.

yigithanyucedag yigithanyucedag Yazılım Kullanıcı
  • Üyelik 02.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Yazılım Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** Y**
  • Mesajlar 309
  • Beğeniler 127 / 44
  • Ticaret 15, (%100)
Bana bootstrap vs uygulamalar berbat geliyor hazır konmaktan başka bir şey değil...

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

yigithanyucedag adlı üyeden alıntı

Bana bootstrap vs uygulamalar berbat geliyor hazır konmaktan başka bir şey değil...

böyle uygulamaları sadece kodlamayı bilenler kullanmıyorki, kodlamayı bilmeyenleride düşünmek lazım :)

Mehmet Tahta Mehmet Tahta Human Geek Kullanıcı
  • Üyelik 31.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Data Scientist
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** T**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 0 / 33
  • Ticaret 0, (%0)
Hiç gereği yok. Eğer bilginiz var ise lütfen foundation, bootstrap gibi projelere "katkıda bulunun". En azından yazdığınız kod işe yaramış olur.

• Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

Mehmet Tahta adlı üyeden alıntı

Hiç gereği yok. Eğer bilginiz var ise lütfen foundation, bootstrap gibi projelere "katkıda bulunun". En azından yazdığınız kod işe yaramış olur.

ne gibi katkıta bulunabileceğizki ama hepte yabancılara muhtaç olmuyormuyuz açıkcası çoğu yer ingilizce türkçe olsa ve türk yapımı olsa daha iyi olmazmı :)

ssyazilim ssyazilim I'm retired from the NET! Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Industry Engineering
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 734
  • Beğeniler 106 / 213
  • Ticaret 8, (%100)

KadirKC adlı üyeden alıntı

ne gibi katkıta bulunabileceğizki ama hepte yabancılara muhtaç olmuyormuyuz açıkcası çoğu yer ingilizce türkçe olsa ve türk yapımı olsa daha iyi olmazmı :)

Bu saatten sonra yabancıya muhtaç olmadan web dünyası olmaz. Aldığın domainin kaynağı bile californiadan çıkıyor. Ülkeme katkım olsun diyorsan ülken için uygulama proje üret tabiki ama muhtaç olmayacağım diye bir hayal dünyasına kapılma. Adamlar bilgisayar kullanırken biz hesap makinası görünce uzaylı sanıyorduk...

• Üyelik 04.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 1290
  • Beğeniler 0 / 208
  • Ticaret 27, (%100)

ssyazilim adlı üyeden alıntı

Bu saatten sonra yabancıya muhtaç olmadan web dünyası olmaz. Aldığın domainin kaynağı bile californiadan çıkıyor. Ülkeme katkım olsun diyorsan ülken için uygulama proje üret tabiki ama muhtaç olmayacağım diye bir hayal dünyasına kapılma. Adamlar bilgisayar kullanırken biz hesap makinası görünce uzaylı sanıyorduk...

ordaki muhtaç olma derken farklı manada kullanmak istemiştim mesala ben ingilizceden anlamam onlarla uraşçağımıza türk icatı daha iyi olur diye düşünmüştüm.

ssyazilim ssyazilim I'm retired from the NET! Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Industry Engineering
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad S** S**
  • Mesajlar 734
  • Beğeniler 106 / 213
  • Ticaret 8, (%100)

KadirKC adlı üyeden alıntı

ordaki muhtaç olma derken farklı manada kullanmak istemiştim mesala ben ingilizceden anlamam onlarla uraşçağımıza türk icatı daha iyi olur diye düşünmüştüm.

Kodlamaları dilimize aktarmak için bile ingilizce uzmanı olmak gerekir. Zamanında böyle çok proje düşünüldü hiç biri tutmadı , emin olun ingilizce öğrenmek daha kolay olur . Mesela sen Response.Writeline("Merhaba"); şu kod cümleciğini Satıra.Yazdır("Merhaba"); Şeklinde tasarlamakdan bahsediyorsun sanırım başarılar :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al