-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Webtasarım&Yazılım geliştirme&
-
-
Ad Soyad
D** Ç**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bir websitesini bir firmaya 5-25 bin tl arasina yapiyorum.2 kelime siralama fiyati ile.alt yapida wordpress.fiyat yuksek ama abartilacak kadar degil.300lere 500 lere yapanlari anlamiyorum. Yaptiginiz isi hafife alip fiyati dusurdugunuz surece.bu sekilde devam edersiniz.onemli olan iknadir.guvendir.biraz girisimci olun cebe para girsin diye olu fiyatlara site yapmayi birakiniz.bir siteyi tam oturtmak 6-7 saat kisa zamanda yapiliyir diye olu fiyata yapmak nedir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Marka kent bursa projesi,
tasarım programlama sunucu görevli ve yetkilerin giderleri destek giderleri marka çalışmaları logolar diğer hizmetler için normal bu sadece bir site değil yani.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / K
-
Meslek
Web Tasarım - SEO
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Arkadaşlar siteyi incelemeden yaptığınız yorumlar yapılan işe saygısızlık. Geçenlerde işlerim yoğun olduğu için profesyonel destek alarak domain ve hostu hazır siteme Opencart kurdurmak istedim, 1200 TL istediler. Yanında hiçbir modülü entegre etmiyorlarmış sadece kurulum ücretiymiş. Bakın 1200 TL :)
Kaldı ki Wordpress kurulumlarını bile 200-250 TL ile yapan kişiler var bu forumlarda. Eleştirilen sitenin kendine ait mini e-devlet sistemi mevcut. Bunları göz ardı edemeyiz.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
1.000 liraya yapılır diyenler olmuş ama siteye girip bakmadıkları belli:
1- Elektronik ödeme sistemi
2- Günlük hal borsası
3- Online ihale ve satınalma sistemi
4- İlanlar
5- Evrak doğrulama sistemi
6- Vefat kaydı girişi
7- Burulaş sitesi
8- Evrak takibi sistemi
9- Sanat ve meslek eğitim kursları
10- Mobil eğitim projesi
11- Engelsiz mobil eğitim projesi
12- Orkestra online kayıt
13- Kütüphane online veritabanı
14- Mezarlık bilgi sistemi
15- Mühendis mimar ve sürveyan kayıt sorgulama
16- E-beyanname sistemi
17- Seyahat kartı sorgulama
18- Şikayet takip sistemi
19- Personel bordro takibi
20- Özel okullar ve dersaneler için veri girişi
21- Kent konseyinin sitesi
22- Canlı mobese kameraları
23- Bursa sanaltur
24- İmar planı sorgulama
25- Kent içi ulaşım rehberi
Varsa daha ucuza getirebilecek yada örneği olan buyursun söylesin. 10 bin 20 bine bu hizmetlerden sadece biri yapılmaz.
Bu hizmetlerin elektronik ortama dökümü, iş takibi, verilerin girilmesi, sunucular, yazılımcılar, mühendisler....
3.4 milyon TL bu iş için fazla gibi görünüyor ama en az 2.4 milyon TL tutar.
Kimse fitne sokmaya çalışmasın bu arada. Şükür, kimse bizim aramıza fitne sokamaz ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
yb79
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
web sitesi sahibi
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O kadar çok savunanın varken yönetici olmak büyük keyiftir herhalde.İnsan gıpta edemeden duramıyor:)
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sitenin güvenliği, alt yapısı site içerisinde ki sistemleri başlı başına komplike bir iş. Ekstra olarak güncelleme, kamera çekimi belediye tanıtımları gibi toplu bir kalemde alınmıştır o para. Pek zannetmiyorum sadece web sitesi yapıldığını o harcamaların. Burda arkadaşlar parayı bana versin ben yapayım diyor ancak orası devlet kapısı yani yan yattı çamura bitti elektrik kesildi diyemezsin açarsın firmanı vereceğin fiyat üç aşağı beş yukarı oda yapabilirsen kendi bünyende budur zaten gibime geliyor. Gaziantep belediyesinin de haberleri dönüyordu soru önergeleri vs. ama içerisinde neler çıktı. Ki orda 3D şehir gezme var belki onun bile çekimlerini alıcı firma üstlenmiştir bilemedim yani.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Developer
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Evet kulağa çok uçuk geliyor fiyat belki ama sitenin içeriği ve alt yapısında ki çalışan birden çok özel uygulama onların tek tek kodlaması, tek tek tasarımları, güvenlikleri ve güncellemeleri var birde bunların her sene devam etmesi gerekiyor bence abartı değil fiyat ama o fiyata da bir sahibinden.com tarzı çıkabileceği gerçeği de var tabi :D :D Ya o değilde bizde ne bilgi işlemler varmış da haberimiz yokmuş demeden de edemicem :D
https://androidwebview.net/