-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
canfidelity adlı üyeden alıntı
hocam onları biliyordum da eğitim açısından şüphe duymuştum eğer sizin dediğiniz gibiyse derhal kayıt olabilirim kayıt var ise. Butgem'i mi öneriyorsunuz busmek mi ?
Butgem hocam ben yakın arkadaşlarımdan gördüm cidden iyi. Ve TR 'de kesin en büyük kurs'tur bina olarak 4 büyük fabrika şeklinde :D Eğitim için
Örnek: Makina bölümüne özel fabrika alanı var.Yani şansınızı deneyin bu sadece bir ÖNERİM.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Baktım da en az meslek lisesi mezunu yazıyor ben düz lise mezunuyum :D işte benim şansım bu :D peki busmek ve osmek için ne düşünüyorsunz ?
Yine arayıp şansınızı deneyin hocam lise belki sadece yeterli olur direk vazgecmeyin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Çiftçi
-
-
Ad Soyad
A** G**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bilisjmden uzak dur en iyisi kendin internet kaynaklarından yararlan. Denemek için kurslarına girdim hocaya ben ders verecektim o kadar kötü yani
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Hocam bu ne böyle her yer vasat :D var mı önereceğiniz bir yer. Birde hocam internetten öğrenilir eyvallah'ta bu kişiden kişiye değişiyor illa bir insan eli değmesi lazım öyle söyliyeyim.
Kurstan kursa değişiyor hocam giden arkadaşlarım x şirketinde çalışıyordu zaten ekstra bilgi için gitti çokta işini gördü söylemesine göre bilge adamdan gelenler varmış. Şansınızı her zaman deneyin derim hocam :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Emekli
-
-
Ad Soyad
K** K**
-
-
-
Ticaret
44, (%100)
Bu arada ücretsiz zaten hocam denemenin hiç bir zararı yok evde boş durup (Genel Olara Yanlış Anlaşılmasın) düşünmekten veya iş işten geçtikten sonra pişman olmanın faydası yok :D Tam yeri ve zamanında denenmeli her şey :D
- Ünlü Düşünür KOSEOGLUAVI :D :D
1 kişi bu mesajı beğendi.