Barış Özcan'ın Facebook hesabından yaptığı paylaşım sonrası incelediğim bir lansman. Forumdaki arkadaşları da ilgilendiren bir eğitim. Ayrıca benim gitmemdeki temel amaç Barış Özcan'la tanışmak tabii ki. Lansmana katılım ücretsiz ve katılım formundaki kurum-pozisyon şartına da gerek yok. Kuruluşun temsilcisi falan değilim, denk geldim.

11 Mart'ta İstanbul Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüs'ünde gerçekleşecek. Saat 09:00-17:00 saatleri arasında olacak.

Creative Commons Türkiye

Nedir?

Creative Commons Türkiye, yerel yargı yetkisi doğrultusunda, yaratımcılara Web ortamındaki eserlerinde adil ve ilkeli telif hakkı lisansları kullanımı için destek sağlayacaktır. Yönetimler, belediyeler, kurumlar ve örgütleri eğitim kaynakları, veri setleri, telif eserler, araştırma raporları, istatistikler, fotoğraflar, film arşivleri ve diğer dijital kaynakların açık lisanslaması konusunda destekleyecektir.

Gelmek isteyen arkadaşlar olursa Kocaeli'den aracımla gideceğim. Bulunduğu şehirden Kocaeli'ye veya yolumun üstündeyse kendisini de alıp hem tanışmış olup hem de eğitime beraber gitmiş oluruz. Veya İstanbul'dan direkt geçecek olan arkadaşlar varsa orada tanışıp, günü beraber geçirebiliriz.

Tabii gün boyu orada olmak zorunda değiliz, isteğe bağlı biraz İstanbul turu yapabiliriz :)