-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kpss Mağduru
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
arama motorlarında com/org/net hiç bir önemi yoktur ancak kullanıcılar için durum biraz faklı olacaktır akılda kalması açısından com 1 adım önde olabilir ancak org net ile uyumlu bir domain olursa onunda akılda kalıcılığı olacaktır diye düşünüyorum
@simavi www.asimavi.net
ddrx7
Yesilandroid.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
okuyor
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hayır verimlilik farkı yok.
.com domainide çok övmeniz gereksiz. önemli olan içerik. içeriğiniz iyiyse .com .net .org 'da ezberlenir, o konuda rahat olun 'ki zaten sitenin yarısından fazla hit'i arama motorlarından gelen hitle görülür, .com ile .gen.tr ' nin bile bir farkı yoktur.
Yesilandroid.com - Android Blogunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Türkolog
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
bir sürü org site var com dan önde gelen..
projeye bağlı birşey
kovanında balı olanın arısı bağdattan gelir
Link satışı ve tanıtım yazısı için PM gönderin.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
tasarım ve içeriğin iyiyse,kaliteli iş yapıyorsan bence bi farkı yoktur. Ziyaretçiler de elbet öğrenirler. Çoğu kişi zaten arama motorlarından geliyor
Teamtofas.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
İ** F**
-
-
-
Ticaret
90, (%100)
Com ve netlerin yoğun şekilde karşınıza çıkması bu alan adlarının daha çok olmasıdır. tercih meselesi yoksa google com ve net uzantılara öncelik tanımıyor
Kitaplardan önce kendimizi okumaya çalışalım
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim önerim .com alan adı. Aslında .com ve .org arasında pek bir verim farkı olmaz ama akılda kalma açısından .com alan adı daha iyi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Çağrı merkezi müşteri temsilcisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
.com daha prestijli ve akılda kalıcı. ben genelde aadres çubuğuna bir web sitesi adı yazdığımda .com yazmak yerine ctrl+enter tuşunu kullanıyorum bu .comu otomatik ekliyor. org ve net için bu tarz bir kısayolun olduğunu hatırlamıyorum. com un artısı çok
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arama motorları açısından fark olacağını zannetmiyorum fakat bıraktığı intiba açısından bariz var. Mesela org domain'ler vakıflar, dernekler, gönüllülüğe dayalı projeler gibi kâr amacı gütmeyen organizasyonlar için daha ideal. ".org" da zaten organization'ın kısaltması.
Eğer siteni ilerde tutulur ve sağlam gelir elde ederim mantığıyla kuruyorsan ".com" domain dışında düşünme bile. Yarın bir gün şirketleştiğini ve org domain kullandığını düşün, yorumu sana bırakıyorum.