okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sen naptın anlamadım. İndexlerini kontrol ettim hepsi kopyala yapıştır ama o yazıyı kopyaladığın sitelerdende hep önde çıkıyorsun.
Çaldığın bi yazıyı yazan adam 14 Ocak ta yazmış sen 16 Ocakta kopyalayıp yayınlamışsın ama ondan çok yukarıda çıkmıssın.
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
O herhalde şansına olmuş. Diğer indexlerine baktımda baya baya altlardasın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Şahsen ben copy/paste olayına tamamen karşıyım. Sonuçta ortada bir emek hırsızlığı mevcut.
Alexa'nız daha iyi yere gelse de Google istatistikleriniz eninde sonunda düşüşe geçecektir. Bu Google'ın kullandığı algoritmaların doğal bir sonucu :)
Bu konuda blogu ne için açtığınız önemli. Hırs yapıp ben siteme sürüyle konu ekleyip 1000lerce index alıcam, kopyala yapıştır da olsa fark etmez, emek harcamak boşa diyorsanız, yolunuz açık olsun. Ama bana göre özgün yazı yazarak insanlara faydalı olmak, Alexa ve Google'da yükselmekten çok daha öte bir şey.. Zaten özgün yazı olan bloglar eninde sonunda yine Google algoritmalarının doğal bir sonucu olarak daha iyi yerlere geleceklerdir.
Eğer yazının altında beğenme tuşu olsaydı, emin ol ona tıklardım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
alicin12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ben fuuy kardeşime katılıyorum.Kopyala Yapıştır yapmadığım webmaster içerikli siteme günde 10 kişi giriyordu :D ancak herşeyi kopyala yapıştır olan torrent siteme 2k kişi giriyordu.Konuları hep en son ben eklerdim ama 5 yıllık film sitelerinden önce çıkardım.Sebebini çözemedim :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
hocam özgün yazı güncel konular hakkında aranabilecek konular hakkında iyi olur ama bazıları özgünü öznel anlayıp duygularını anlatıyor.