-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bana da en son ziyaret etmelerinde mode=power yazıyordu url'ye artık panelde ne işlem yaptıysa.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Youtube: NovaMobi Teknoloji
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Dmoz'da manuel olarak aradınız mı sitenizi? Eğer aramada çıkmıyorsa editör silmiştir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sistem Yöneticiliği
-
-
Ad Soyad
S** Ş**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
cybersoldier adlı üyeden alıntı
çıkmıyor silmiş midir acaba madem siliyorsunuz kardeşim atın bilgilendirme mesajı da bilelim eksiklerimiz nelerdir diye neyse bakacağız artık bir çaresine
Ek Olarak: dmoz forumunu inceledim site sahipleri kan ağlıyor resmen adamlar kafalarına göre onaylıyor veya siliyorlar siteleri bu kadarı da pes artık dedirtir insana oraya bir arkadaş koymuşlar gelene gidene aynı tip cevaplar veriyor yoğunuz
bakında görün içler acısı bir durum ve sadece türkiye bölümü böyle imiş
Evet benim açtığım bir konu var orada novacep için adamlar kopya site benzeri site diyor.:confused:
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sandığınız kadar büyük menfaatler dönmüyor. menfaat dönecek kategori sayısı çok az. benim editörü olduğum kategoriye 2 yılda 100 site başvurduysa bunların 99'u, kendini bulunmaz hint kumaşı sanan dandik sitelerdi. herkese kendi sitesi pırlanta gibi geliyor ama değil.
editörün ne zaman onaylayacağını veya silip silmediğini bilemezsiniz. eğer sitede umut gördüyse, eksiklerini gidermeniz veya her zaman siteye ulaşılabilip ulaşılmadığını görebilmek için işlem yapmadan bırakmıştır. bir süre sonra tekrar kontrol eder. eğer çok beğenseydi hemen onaylardı zaten.
onaylandığını, dmoz aramada hemen göremezsiniz. kategoriye bakmanız lazım. arama veritabanı 2 haftada bir güncellenir genelde.
illa ki illegal işler dönüyordur dmozda ama dmozun kendi içinde de bir denetim var. editör, herhangi bir kategoriyi inceleyip, listelenmemesi gereken siteleri editör forumunda yazabiliyor. üst editörler de inceleyip, gerekliyse siteleri siliyorlar. ben de bir keresinde böyle bir kategorideki 40 siteden 13'ünü sildirtmiştim.
dediğim gibi dmoz editörlüğü hile yapmaya kısmen müsaittir. ama bir o kadar da çekilmez iştir. berbat sitelerini neden onaylamadım diye gelen maillerin haddi hesabı olmazdı. baktım uğraşılacak iş değil, bıraktım. editör yetkim de 4 ay işlem yapmadım diye alındı. kaliteli site bulmak cidden çok zor. editörler bu konuda zorluk çekiyorlar. denemek isteyen editör başvurusunda bulunabilir. editör olmak, site eklemekten daha kolaydır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
elektronik
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
arkadaşım iyi hoş söylemişsin ama en azından neden onaylanmadığını anlatan bir mail gelse bizde kendimizi ona göre ayarlasak düzeltsek olmazmı ben sana sitemin adresini yolluyorum bir bakarmısın hangi kategoriye eklenmesi gerek ve sitem berbat bir sitemi bana dönerseniz sevinirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-