olesore adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar şayet dediğiniz gibi sizden msn üzerinden para talep ettiyse o yazışmaları burada paylaşın bizde görelim.

Dmoz da işler nasıl yürür?
Sitenizi dmoz a gönderdiniz, şimdi sıra geldi beklemeye... Editör sitenize geldi, sitenizi incelemeye başladı, kopya içerik var mı? Warez içerik var mı? Ya da warez içerik paylaşan biri ile link alış verişi yaptın mı? v.s bunlara bakıyor ve sizi bekleme alıyor. Beklemeye alması sitenize bir daha ki gelişinde dizine ekleyeceği anlamına geliyor.

Sitelerin beklemeye alınmasının sebebi ise, şayet siteniz tam anlamıyla incelemeye alınmadı ve buna rağmen onaylandı ve dizine eklendi. Daha sonra ise sitenizde istenmeyen bir durumla karşılaşıldı bu durumda dizinden siliniyorsunuz ve bir daha kimse o adresi dizine ekleyemiyor.

İşte bekleme sebebiniz böyle bir durumla sizi üzmemek!

Para konusuna gelincede lütfen çirkinleşmeyin varsa öyle bir durum kanıtlayın ve tüm forumlarda paylaşın, dmoz a kanıtlarla mail atın v.s.

Wikipedia, Dmoz v.b. el sitelerinde Türk arkadaşlarımız gönüllü olarak editörlük yapıyor ve bizlere hizmet sunuyorlar. 1-2 apti için hepsini kötülemeyin...

Bu arada @canisik sorunun cevabını da vermiş oldum sanırım...

Kesinlikle katılmıyorum,dmoz editörleri siteleri artık çıkarcı hale getirdiler malesef,günde ortalama 4 tane dmoz başvurusu yapıyorum benim çalıştığım kişilere aracı ile birlikte mesaj gönderen editörler var 150 Tl karşılığında sitenizi dmoza kayıt edelim diye,ispat konusuna gelelim adamlar sürekli aracı kullanıyorlar belkide aracı diye kullandıkları kişilerde kendileri,aracı kullandıkları için editör olduklarıda anlaşılmıyor malesef,çok çıkarcı oldu dmoz.org,şikayet bölümü bile yok adam gibi.