lostyazilim

Dmoz hala onaylanmadı?

67 Mesajlar 11.047 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

glofrum glofrum WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım , Öğrenci
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Sizce sitem kalitesiz mi? özelliklerini belirttim 2 ayda 12.200 index ki TR Sıralamamda kendi içeriğimle alakalı 3-4 yıllık siteleri geçtim.

wmaraci
reklam

independence independence WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 02.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 52 / E
  • Meslek Bilgisayar Programciligi
  • Mesajlar 72
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 17, (%100)
Dmoz kayitlari alexa degerine, google indexine yahu gunluk tekil hit sayisina bagli olarak onaylanmaz. Site kopya site olmamali, mumkunse pop up acmamali, goze guzel gozukmeli, bunlar yeterli veriler. Eger basvurdugunuz kategoride editor yoksa(ki bunu kategorinin en altindan gorebilirsiniz) bir hayli uzun bir zaman bekleyeceksiniz demektir. Kategoride editor varsa ile ben minimum 1 ay surer diye tahmin ediyorum onay surecinizin.

Edit: Ek olarak basvuru esnasinda kullandiginiz tanitim yazisi ve yine kullandiginiz Turkce de cok onemli detaylardir. Reklamvari sloganlar kullandiysaniz, metnin icerisinde her kelimeyi buyuk harfle yazdiysaniz, bir cumlenin her kelimesinin ilk harfini buyuk yaptiysaniz, cumle sonunda birden fazla unlem, soru isareti ve benzeri isaretler kullandiysaniz onay alma sureciniz iptal olmus olabilir.

isousluer isousluer Usluer Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirici
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

glofrum adlı üyeden alıntı

Sizce sitem kalitesiz mi? özelliklerini belirttim 2 ayda 12.200 index ki TR Sıralamamda kendi içeriğimle alakalı 3-4 yıllık siteleri geçtim.

Sitenin kaliteli olup olmaması istatistiklere bağlı değildir. Şu düşünceyi atın artık kafanızdan.

• Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Başvuruyu doğru ve açıklayıcı,sade bir şekilde gönderdim. Site içeriğimde özgün zaten tamamen kopya değil ama dmoz da tamamen kopya olan sitelerde var her neyse. sitemde dmoz a gönderdiğim bölüme uygun içerikte hiç bir eksik göremiyorum. birazdan temayı değiştireceğim daha açık bir tema yükleyeceğim çünkü red etmeleri için bir tek temanın karanlık olması kalıyor.

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Başvuruyu doğru ve açıklayıcı,sade bir şekilde gönderdim. Site içeriğimde özgün zaten tamamen kopya değil ama dmoz da tamamen kopya olan sitelerde var her neyse. sitemde dmoz a gönderdiğim bölüme uygun içerikte hiç bir eksik göremiyorum. birazdan temayı değiştireceğim daha açık bir tema yükleyeceğim çünkü red etmeleri için bir tek temanın karanlık olması kalıyor.

Siteniz dört dörtlük olsa bile Dmoz'a kayıt edileceğini mi düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız acunn.com'un Dmoz kaydı var mı yok mu bir bakın.

Bir şeye sabit kalmayı bırakın arkadaşlar. Sitenin kalitesi ne Dmoz, ne PageRank ne başka bir şey. Bunun farkına varamadan zerre yol kat edemeyiz.
cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

myenes myenes $php = new PHP(); Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2011
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Back-end Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 1051
  • Beğeniler 253 / 258
  • Ticaret 5, (%100)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Alexa,PR gibi sistemler sitenin kalitesini belirler.Kalitesiz siteninde dmozda işi yok. :)

Alexa düşürmek için hit sitelerinden organik olmayan hit yollasanız bile alexada 500k kadar düşersiniz ;)

• Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)

isousluer adlı üyeden alıntı

Siteniz dört dörtlük olsa bile Dmoz'a kayıt edileceğini mi düşünüyorsunuz? Eğer öyle düşünüyorsanız acunn.com'un Dmoz kaydı var mı yok mu bir bakın.

Bir şeye sabit kalmayı bırakın arkadaşlar. Sitenin kalitesi ne Dmoz, ne PageRank ne başka bir şey. Bunun farkına varamadan zerre yol kat edemeyiz.

Bunlara bakmıyorsa o zaman keyfi alıyorlar demek ki siteleri.

• Üyelik 05.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Konya
  • Ad Soyad İ** U**
  • Mesajlar 4900
  • Beğeniler 1419 / 2962
  • Ticaret 45, (%100)

Bunlara bakmıyorsa o zaman keyfi alıyorlar demek ki siteleri.

Siz başvuru yaptınız mı? Yaptınız. Benim blogum 1 yıl sonra kabul edildi. Başvuru yaptıysanız bırakın arkasından koşturmayı. Sitenize yoğunlaşın. Bu tarz konu açanlara herkes aynı cevabı veriyor. Kusura bakmayın ama fazlasıyla forum kirliliği oluşmakta. Cevap basit siz kendinize bir çizgi belirleyin o çizgide ilerleyin. Bir süre sonra siteniz gerektiği konuma gelir zaten. Burada "neden Dmoz onaylamıyor" diye sorarsanız kimse size cevap veremez. Çünkü Dmoz'un neye göre onay verdiğini kimse bilemez. Yukarda çok basit bir örnek verdim.
myenes

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 22.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Konum Isparta
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 634
  • Beğeniler 160 / 85
  • Ticaret 0, (%0)
Peki,teşekkürler.

• Üyelik 05.11.2024
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Ticaret , (%)

Ali İhsan SARAN adlı üyeden alıntı

Öyle kolay kolay onaylamazlar.Verdiğin sitelerin özellikleri çok yüksek.Alexa'da 350k nın altında olman lazım ve günlük 100-250 hit yeterli değil.

Dmoz site eklerken alexa ve ya başka bir sitenin sıralaması bizim ekleme kriterlerimizde yoktur.

tatilmekan adlı üyeden alıntı

1 aydan önce cevap gelmez

Bu bilgi doğru değil aynı gün onaylana siteler mevcut hatta onayladığım site var .

dumanyak adlı üyeden alıntı

Dmoz da dayın yada amcan olucak... ;)

İftira ediyorsunuz münferit olayları bütün oluşumdaki kişileri bağlamaz bir doktor bir hastasını taciz etti diye bütün tıp camiasımı tacizcidir.

Arkadaşlar sitem açılalı 67 gün oldu. indexim:12.200 alexa dünya sıralamam:1m , ülke sıralamam:5.800 sitemde özgün paylaşımlar da var alıntı da var. makalelerimizde var. günlük 100-200 kişi giriyor. bazen düşüp artıyor. geçen gün 1.067 kişi girdi. her neyse 8 gün önce dmoz göndermiştim ne onaylandı ne de verdiğim hotmaile bir açıklama gelmedi :S

İmzanızdaki site ise başvurmanız gereken kategori bu olmalı
http://www.dmoz.org/World/T%C3%BCrk%C3%A7e/Bilgisayar/%C4%B0nternet/Web/Mesaj_Panolar%C4%B1/

Ancak siteniz imzandaki ise telif haklarını ihlal eden içerikler var sadece bu bile Dmoz katılmanıza engeldir saygılarımla

Dmoz Kbb Editörü
cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 3 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 3 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al