-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Sizce sitem kalitesiz mi? özelliklerini belirttim 2 ayda 12.200 index ki TR Sıralamamda kendi içeriğimle alakalı 3-4 yıllık siteleri geçtim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Bilgisayar Programciligi
-
Ad Soyad
B** E**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Dmoz kayitlari alexa degerine, google indexine yahu gunluk tekil hit sayisina bagli olarak onaylanmaz. Site kopya site olmamali, mumkunse pop up acmamali, goze guzel gozukmeli, bunlar yeterli veriler. Eger basvurdugunuz kategoride editor yoksa(ki bunu kategorinin en altindan gorebilirsiniz) bir hayli uzun bir zaman bekleyeceksiniz demektir. Kategoride editor varsa ile ben minimum 1 ay surer diye tahmin ediyorum onay surecinizin.
Edit: Ek olarak basvuru esnasinda kullandiginiz tanitim yazisi ve yine kullandiginiz Turkce de cok onemli detaylardir. Reklamvari sloganlar kullandiysaniz, metnin icerisinde her kelimeyi buyuk harfle yazdiysaniz, bir cumlenin her kelimesinin ilk harfini buyuk yaptiysaniz, cumle sonunda birden fazla unlem, soru isareti ve benzeri isaretler kullandiysaniz onay alma sureciniz iptal olmus olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Tasarım , Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başvuruyu doğru ve açıklayıcı,sade bir şekilde gönderdim. Site içeriğimde özgün zaten tamamen kopya değil ama dmoz da tamamen kopya olan sitelerde var her neyse. sitemde dmoz a gönderdiğim bölüme uygun içerikte hiç bir eksik göremiyorum. birazdan temayı değiştireceğim daha açık bir tema yükleyeceğim çünkü red etmeleri için bir tek temanın karanlık olması kalıyor.